26 вересня 2023

17:40
Видання texty.org.ua на основі відкритої та офіційної інформації графічно показало курс російських дронів, та ракет, які атакували Україну в ніч на 26 вересня.
15:20
Міноборони Румунії засудило російську атаку дронів-камікадзе на припортову інфраструктуру Одеської області. Там кажуть, що відстежували її у реальному часі.
16:38
Парламент Болгарії розглядає законопроект про передачу Україні небоєздатних зенітно-ракетних комплексів С-300, які можна відремонтувати на українських підприємствах.
13:43
У США розглядають ідею збільшення кількості наданих Україні основних танків Abrams з 31 до 60 - фактично удвічі.
12:23
Перемовини про передачу Україні американських далекобійних ракет ATACMS вийшли на фінальну пряму. Яку саме модифікацію цих ракет отримає Україна від США?
10:51
Минулими вихідними в Одесі відзначали 113-ту річницю з дати запуску електричного трамваю у місті.
10:44
Власти Венгрии не видят необходимости быстро рассматривать вопрос о ратификации заявки Швеции на вступление в НАТО. "Я задаюсь вопросом, есть ли нечто срочное, что заставило бы нас ратифицировать кандидатуру Швеции, - заявил премьер-министр Венгрии Виктор Орбан, выступая в парламенте в понедельник, 25 сентября. - Я таких обстоятельств не вижу".
12:16
Самоклеющиеся 3d панели являются популярным материалом в области декора интерьера. С их лицевой стороны они обладают поверхностью, имитирующей натуральные материалы, такие как камень, кирпич или дерево, в то время как с обратной стороны находится клейкий слой, который позволяет легко прикрепить их к практически любой поверхности. За их простоту в установке и эффектный внешний вид 3D-панели стали очень популярными среди покупателей.
10:23
Через наслідки нічного російського повітряного удару тимчасово не працює пункт пропуску через кордон з Румунією на паромній переправі Орлівка - Ісакча.
08:07
У ніч на 26 вересня відбулася чергова повітряна атака росіян на Україну, постраждали південь Одеської області, Кривий Ріг та Черкаська область.
07:56
Інформуємо про головні події останньої доби на фронті та про російські повітряні удари станом на ранок 26 вересня 2023 р за офіційними даними Генштабу ЗСУ та Одеської ОВА.