20 вересня 2023

20:21
"Укрзалізниця" протягом двох років планує придбати майже 150 пасажирських вагонів.
20:57
В новий пакет військової допомоги від Іспанії увійшла легка бронетехніка, зенітні ракети, автотехніка та багато іншого у неназваній кількості.
20:54
Направлявшуюся в Приднестровье на конференцию по русскому языку группу "ученых из россии и стран Центральной Азии", не пустили в Молдову.
20:41
Межі історичного центру Одеси, який перебуває під охороною ЮНЕСКО як об'єкт всесвітньої спадщини планують розширити. Вже є два варіанти - один менший, другий більший за обсягом. Однак чи зможе ЮНЕСКО насправді захистити Одесу від обстрілів?
16:13
"Укрзалізниця" працює над проєктами щодо оновлення парку локомотивів шляхом закупівлі і виробництва нових та модернізації наявних тепловозів та електровозів. Про це розповів голова правління товариства Євген Лященко в інтерв’ю "Інтерфакс".
15:03
"Неизвестный" беспилотник в 5:15 утра 20 сентября успешно атаковал нефтебазу возле аэропорта Адлер в 28 км от центра Сочи. Момент попадания дрона зафиксировали камеры видеонаблюдения, о чем сообщили российские Telegram-каналы. На видео виден момент взрыва и возгорание огромного резервуара с горючим.
13:45
Працівники ДБР повідомили про підозру директору лісгоспу, який організував схему незаконної вирубки дерев на території Національного природного парку «Куяльницький» в Одеській області.
12:08
20 вересня стало відомо про відразу два інциденти з російськими військовими літаками.
15:00
На торгівельному судні Seama, яке перебувало на якірній стоянці у морі біля гирла Дунаю, пролунав вибух.
16:04
Більшість бюветних комплексів, які подають безкоштовно артезіанську питну воду, будуть працювати 20 вересня до 22-ї години через заплановане відключення води майже по всій Одесі.
10:31
Украина досрочно (задолго до 1 ноября) закачала в подземные газовые хранилища плановый объем газа для прохождения отопительного сезона. Об этом в Facebook сообщил глава правления НАК "Нафтогаз" Алексей Чернышов. По его словам, на сегодняшний день объем газа в хранилищах составляет 14,7 млрд м³.
08:50
В ніч на 20 вересня росіяни здійснили черговий повітряний удар безпілотниками-камікадзе, який оминув Одеську область.
08:33
Інформуємо про основні події на фронті станом на ранок 20 вересня 2023 р. за офіційними даними Генштабу ЗСУ.