Показано приблизні курси ворожих ракет і дронів

Вторник, 26 сентября 2023, 17:13
Видання texty.org.ua на основі відкритої та офіційної інформації графічно показало курс російських дронів, та ракет, які атакували Україну в ніч на 26 вересня.
Показано приблизні курси ворожих ракет і дронів

Видно, що перша група "шахедів" увійшла в повітряний простір України вночі 25 вересня після 23 години над берегом моря у Миколаївській області та взяла курс на північ - у загальному напрямку до Черкас. Відповідно, над Черкаською областю було збито 4 дрони, ще по 3 над Кіровоградською та Херсонською областями. Один "прильот" був у об'єкт інфраструктури у Черкаській області. 

Друга група "шахедів" заходила з моря до південних районів Одеської області у проміжок від 1:50 до 2:35 ночі. Вони атакували придунайську портову інфраструктуру - від Ізмаїла до Орлівки і Рені. Наймасштабніший "прильот" був на паромній переправі Орлівка - Ісакча, де було пошкоджено будівлю пункту пропуску через кордон, 30 вантажівок, з яких 6 горіли. Також тут вдалося відвести від зони ураження два пасажирських автобуси. Загалом над Одеською областю збито 10 дронів.

Крім того, показано, як з моря зайшли ракети на Кривий Ріг вже після 6-ї ранку. Автори інфографіки стверджують, що це були морські ракети "Калібр". 

Загалом ППО під час відбиття нічного повітряного удару в ніч на 26 вересня збила 26 з 38 дронів.

comments powered by HyperComments