13 липня 2023

16:51
Генеральный секретарь ООН Антониу Гутерриш предложил президенту страны-агрессора России Владимиру Путину продлить зерновое соглашение в обмен на подключение к международной системе передачи финансовых сообщений SWIFT дочерней компании "Россельхозбанка". В Еврокомиссии не ответили на запрос о комментариях.
16:46
Українська залізниця буде здійснювати вантажні перевезення та іншу діяльність у Євросоюзі через створену нещодавно дочірню компанію.
16:36
СБУ затримала місцевого ексдепутата з Одеської області, який привласнив 15 земельних ділянок на узбережжі Чорного моря.
16:41
Вірніше, "турецький зганьбить" таки путіна. Мова звичайно йде про турецкого президента, який так віртуозно вертить на свому пенісі російського, що той навіть не здогадується де знаходиться.
14:27
Вже другий день поспіль росіяни здійснюють повітряні удари по острову Зміїний Одеської області.
14:53
Эффективные стратегии и методики позволяют игрокам выигрывать на ставках на спорт. Алгоритмы используются для прогнозирования спортивных событий и выявления выигрышных ставок.
14:47
Автомобілі – створення ніжні, у будь-яку пору року та в будь-яку погоду вони мають свої специфічні проблеми та потребують специфічного догляду. Літо не виняток. Спека здатна викликати численні неприємності, якщо не приділяти транспорту уваги. Особливо це актуально для машин віком від 10 років, тобто для переважної більшості на українських дорогах. Щоб уникнути незапланованих витрат, дійте на випередження.
13:39
Західні союзники оприлюднили конкретні терміни постачання Україні винищувачів F-16. На росії обурилися, але міністр закордонних справ України радить росії "проковтнути" західні літаки.
11:31
Одеса отримає 30 нових електробусів за кредитні кошти Європейського інвестиційного банку
11:05
Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Бахмутському, Мелітопольському та Бердянському напрямках. Про це повідомляє Генштаб вранці 13 липня.
10:22
Міністерства сільського господарства України та Румунії домовляються про можливість збільшення перевезень з дунайських портів Одеської області через румунське Сулінське гирло.
09:13
Повітряний удар в ніч на 13 липня було успішно відбито. Але вранці в Одесі лунала повітряна тривога через активність російської авіації.
09:07
Повідомляємо про головні події останньої доби на фронті за офіційними даними Генштабу ЗСУ станом на ранок 13 липня.