4 липня 2023

17:02
Российский "пИвец ротом" Григорий Лепс сообщил в своем телеграм-канале, что выплатил 1 млн руб.лей (около 11 тысяч долларов) орку с позывным «Веном» за подбитый немецкий танк Leopard.
16:53
Незважаючи на спроби росіян заблокувати судноплавство, українську аграрну продукцію продовжують експортувати з морських портів Одеської області "зерновим коридором". За майже рік його дії в море вийшли вже більше 1000 суден.
15:02
4 липня в Одесі після кардинальної реконструкції відкрили поліклінічне відділення міської лікарні №8, що на Фонтані.
14:26
Україна буде розглядати інші типи літаків, окрім F-16, які могли б посилити бойові спроможності авіації. Зокрема, країна може роздумувати над можливістю отримати F-18 як другий тип літака на озброєнні.
13:44
Держава у особі Фонду держмайна досі лишається власником порту Усть-Дунайськ на півдні Одеської області, хоча ще півроку тому продала порт з аукціону.
12:52
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний призначив новим воєнкомом Одеської області полковника Олександра Охріменка замість звільненого Євгена Борисова.
13:29
Утром 4 июля мэр Сергей Собянин в Telegram заявил, что Москву атаковали беспилотники. Четыре летательных аппараты были сбиты над Новой москвой, а пятый упал упал на гараж в деревне Кривошеино московской области. В аэропорту Внуково отменено часть рейсов.
11:41
Обсяги вивантаження зернових та інших аграрних вантажів у портах Одеської області - Одесі, Чорноморську, Ізмаїлі та інших.
10:52
Міністерство оборони Німеччини повідомило, що обіцяна раніше партія з 80 танків Leopard 1A5 ще не надійшла до України, але надходження очікується у найближчий час.
08:37
Этот, на первый взгляд, риторический вопрос заданный золотой рыбке ветераном рыбацкого труда, чрезвычайно злободневен и в наши дни. Боюсь, ни сам путин, ни его недалекая челядь до сих пор не знают, какого хрена 24 февраля 2022 года край покосившихся дощатых нужников и курных изб начал кровавую войну против страны аккуратных домиков-"мазанок" и цветущих фруктовых садов.
08:35
Інформуємо про головні події на фронті станом на ранок 4 липня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.