3 липня 2023

14:24
Ракетний корвет "Гетьман Іван Мазепа", який зараз будується у Туреччині, буде введений до бойового складу ВМС України у наступному році.
11:26
За словами Генпрокурора України Андрія Костіна, вже почав роботу міжнародний центр переслідування росії за її військові злочини, який розташований у місті Гаага.
12:59
Збільшення судноплавства в гирлі Бистре в українській частині дельти Дунаю за рахунок збільшення глибин та тонажу суден зможе дати додатково до мільйона тон щомісячно до наявного вантажообігу дунайських портів Одеської області.
12:09
Німецький канцлер Олаф Шольц у своїй заяві одночасно підтримав територіальну цілісність України в контексті повернення Криму під законну юрисдикцію з російської окупації та висловив побоювання щодо надання Україні далекобійної зброї, здатної вражати територію держави-агресора.
13:03
Эту фразу из комедии английского драматурга Брэндона Томаса «Тётушка Чарли» знают все, кто имел несчастье родиться и прожить часть своей жизни в СССР.
11:45
Як випливає з заяв президента та прем'єр-міністра України, попереднє рішення НКРЕКУ про підвищення тарифів на водопостачання є незаконним та впроваджуватися не буде.
12:51
Сили територіальної оборони — новий рід військ ЗСУ. Попри молодий вік, підготовка — одна з найсильніших сторін Сил ТрО, адже тут надають перевагу стандартам НАТО та навчають лише тому, що може знадобитись в умовах війни.
12:37
3 липня був знищений ще один російський бойовий ударний вертоліт Ка-52.
11:20
У Києві побував з візитом прем'єр-міністр Іспанії Педро Санчес, який заявив про новий пакет військової допомоги та про продовження політичної підтримки України.
11:07
У першу неділю липня традиційно з 2015 року відзначають день Військово-морських сил України. Цього разу в Одесу приїхав президент України - щоб нагородити військових моряків.
10:53
Починаючи з 26 червня через російський саботаж жодне торгівельне судно не отримало реєстрацію на прохід "зерновим коридором" під завантаження до портів Одеси та Чорноморська.
08:34
Как выяснилось на днях, содержать несколько десятков тысяч пригожинский "музыкантов" - удовольствие не из дешевых.
09:47
Вночі 3 липня, як раз у день зенітно-ракетних військ України, росіяни завдали повітряного удару дронами-камікадзе.
08:31
Інформуємо про головні події останньої доби на фронті за офіційними даними Генштабу ЗСУ станом на ранок 3 липня 2023 року.