27 липня 2023

17:02
Починаючи з 29 липня цілу низку трамвайних маршрутів Одеси чекають зміни, через які у центрі міста фактично буде курсувати лише один основний маршрут №7 "Північ - Південь".
17:24
Мова йде про ту частину майна скандального колишнього воєнкома Одеської області Борисова, яка залишається в Україні.
17:28
Нерідко в сучасної людини може виникнути ситуація, коли після влаштування на бажану спеціальність вона усвідомлює, що для ефективної роботи й успішного кар'єрного зростання, а також спілкування із закордонною клієнтурою або партнерами потрібне знання англійської мови.
14:31
27 липня Верховна Рада в черговий раз проголосувала за рішення, яке формально подовжує режим дії віцськового стану ще на три місяці.
13:51
Міністр інфраструктури та розвитку громад Олександр Кубраков напередодні на засіданні Ради Україна-НАТО повідомив про 26 пошкоджених внаслідок російських обстрілів об'єктів портової інфраструктури. А з урахуванням сьогоднішнього нічного ракетного удару, їх вже 27.
13:31
Президент США Джо Байден дал приказ правительству направить в Международный уголовный суд (МУС) в Гааге доказательства военных преступлений российской армии в Украине.
13:16
27 липня одеський виконком повторно затвердив рішення про вартість послуг паркування автомобілів на вулицях міста на рівні 20 гривень за годину.
11:44
27 липня в Одесі відбулося позачергове засідання міського виконкому, на якому затвердили перерозподіл бюджетних коштів для збільшення фінансування підрозділів ППО та територіальної оборони загалом на 193 мільйони гривень.
12:04
В Одесі почали курсувати автобусні маршрути №18Т на 16-у станцію Фонтану та №165 між житловим масивом Котовського та Слобідкою.
10:08
Армія України проводить наступальні дії на кількох напрямках. При цьому у Запорізькій області спостережується збільшення темпів наступу ЗСУ,
09:46
Росіянка поскаржилася підписникам на “теплий прийом” у Грузії.
10:15
Як з’явився перший покер рум, як розвивалась індустрія та що зробило онлайн-платформи такими, якими ми їх знаємо сьогодні.
08:49
В ніч на 27 липня росіяни завдали комбінованого повітряного удару ракетами і дронами. Під ударом опинилася портова інфраструктура.
08:45
Повідомляємо про головні події на фронті станом на ранок 27 липня за офіційною інформацією Генштабу ЗСУ.