15 грудня 2023

17:00
По словам руководства Евросоюза, выделить Киеву новый пакет помощи готовы все страны ЕС, кроме Венгрии. Глава Еврокомиссии Урсула фон дер Ляйен не исключила, что решение о помощи примут и без участия Венгрии.
16:24
15 грудня стало відомо, що російські окупанти розбирають на металобрухт захоплений у 2014 році корвет ВМС України "Луцьк".
16:37
Незважаючи на накладене угорським прем'єром Орбаном "вето" на рішення Євросоюзу про надання Україні допомоги у 50 мільярдів євро, лідери ЄС пішли іншим шляхом і за іншою процедурою нададуть цю допомогу.
14:57
На дві вакантні посади у одеській мерії призначено нових чиновників.
13:47
Дунайська комісія, в якій зараз головує Україна, прийняла рішення остаточно виключити зі свого складу росію.
13:51
Прелюбопытнейшее исследование путинских "загогулин" озвучили специалисты американского Института изучения войны.
12:36
Цей пакет повинен поступово знищити одну з найприбутковіших галузей російської економіки, яка ще працює на експорт - видобуток та продаж алмазів.
11:33
14 грудня на саміті Євросоюзу було прийняте рішення про початок офіційної процедури перемовин про вступ України до ЄС.
10:35
Примерно так мне представлялся саммит Евросоюза, на котором наша страна могла получить веждивый "от ворот поворот". То, что случилось вчера в Брюсселе больше напоминает аванс, чем окончательный расчет за выполненную работу - пока еще только вырыт котлован и заложен фундамент будущего дома в элитном европейском поселке, жить в котором долгие годы мечтала Украина.
07:51
Напередодні вдень вперше за багато місяців постійні тривоги через зліт винищувачів МіГ-31К виявилися реальними. З них росіяни атакували гіперзвуковими ракетами, а увечері - дронами-"шахедами".
07:46
Повідомляємо про головні події на фронті за останню добу на основі офіційних даних Генштабу ЗСУ станом на ранок 15 грудня 2023 р.