20 грудня 2023

16:14
В рамках процесу дерашизації одеської топоніміки міська рада розгляне кілька пропозицій від історико-топонімічної комісії і, ймовірніше за все, схвалить ці пропозиції.
16:01
Чорноморський флот російської педерації вперше за три тижні вивів у море підводний човен з крилатими ракетами.
15:31
На ділянці залізниці від Молдови до Румунії, яка проходить транзитом через станцію Рені в Одеській області, за новою процедурою пройшли без зупинок вже 30 вантажних поїздів.
15:15
Схоже, що у Євросоюзі знайшли юридичний механізм передачі Україні коштів з заморожених російських активів. Мова йде про 210 мільярдів євро.
12:37
Наконец-то появилась наиболее точное определение того, что произошло с имперской русской культурой, нашим к ней отношением и будущим недопониманием нашей позиции по этому вопросу, с которым мы столкнемся в Европе.
11:11
Уряд Данії планує в рамках великого пакету допомоги Україні передати значну партію танків.
10:55
США і Японія домовляються між собою про зняття заборони на експорт ракет для зенітного комплексу Patriot, що виробляються в Японії - для їх подальшої передачі Україні.
10:33
Верховный суд американского штата Колорадо принял решение исключить бывшего президента Дональда Трампа из списка кандидатов на пост президента США 2024 года.
10:39
До великих морських портів Одеської області йде значно більше вантажів залізницею, особливо поїздів з зерном.
10:30
Уряд Італії прийняв рішення про продовження та навіть збільшення військової та фінансової допомоги Україні у 2024 році.
08:47
Окружной суд в Хельсинки арестовал командира неонацистской диверсионно-штурмовой разведывательной группы "Русич" Воислава Тордена, ранее известного как Ян Петровский.
08:31
У ніч на 20 грудня відбувся черговий повітряний удар дронами-камікадзе, однією з цілей якого стали Одеса та Одеська область.
08:19
Інформуємо наших читачів про головні події останньої доби на фронті станом на ранок 20 грудня 2023 р. за офіційними даними Генштабу ЗСУ.