4 грудня 2023

17:12
Уряд України підтвердив інформацію про розробку нових модифікацій протикорабельних ракет "Нептун" та зенітно-ракетних комплексів радянського зразка під західні ракети.
16:56
Українців просять заощаджувати електроенергію.
15:49
СБУ викрила в Одеській області рекетирів, які видавали себе за правоохоронців і «обкладали даниною» ухилянтів.
14:32
Ремонт дороги між селами Кошари та Любопіль в Одеській області на території Южненської громади обійдеться місцевому бюджету у 58 мільйонів гривень.
14:18
Гугл продолжает нас радовать абсолютно идиотскими анонсами, которые ничего, кроме смеха, у читателей не вызывают. Сегодня он опубликовал очередной "высер" российской пропаганды.
13:58
Вночі 4 грудня у Румунії відбувся землетрус, який відчували на півдні Одеської області.
13:07
На міських автобусних маршрутах Одеси обіцяють збільшити кількість автобусів, пристосованих для перевезення пасажирів з обмеженнями.
12:01
Повітряні тривоги, які тривають вдень по 2-3 години через перебування у повітрі російських винищувачів МіГ-31 з можливістью запуску з них гіперзвукових аеробалістичних ракет "Кинджал" створюють незручності для українців.
14:07
Коли сонце ледь торкається горизонту, а ранкова роса ще вкриває траву, рибалка робить свої перші кроки до річки. Саме в такі моменти, коли природа прокидається, а риба веде себе найактивніше, важливість надійного спорядження стає незаперечною.
10:58
Після вже переданої партії САУ Krab Польща продовжує постачання цих самохідних артилерійських установок Україні.
08:11
Судноплавний коридор з морських портів Одеської області продовжує діяти.
07:50
У ніч на 4 грудня росіяни знову здійснили повітряний удар безпілотниками-камікадзе типу "шахед". Він оминув стороною Одеську область.
07:48
Повідомляємо про головні події на фронті останньої доби станом на ранок 4 грудня 2023 р. на основі офіційної інформації Генштабу ЗСУ.