25 грудня 2023

20:13
Сегодня - первое рождество, которое мы отмечаем как все цивилизованные люди в день рождения Иисуса, сына Божьего, а не через полторы недели после этого знаменательного события.
12:30
Новий міністр закордонних справ Великобританії Девід Кемерон розширено прокоментував новий формат допомоги Україні: вона буде планово розрахована на багато років вперед.
12:24
По дипломатическим каналам на Запад постоянно приходят сигналы о готовности путина к переговорам "о прекращении огня в соседней стране и заморозке боевых действий на текущих позициях", пишет NYT.
11:54
Черговий "канал" перетину кордону за криптовалюти перекрили у Одеській області.
11:55
У СБУ показали, якими саме морськими дронами завдали удар по російському десантному кораблю у Новоросійську та, ймовірно, по задіяним у військовому забезпеченні окупантів суднам біля Керченської протоки.
11:34
Керівництво "Укрзалізниці" підвело проміжні прогнозні підсумки пасажирських перевезень за 2023 рік.
11:27
Примерно так звучит вопрос Остапа Бендера дворнику 2-го дома социального обеспечения Тихону в переводе на банда-банда - государственный разговорный язык Центральноафриканской республики (государственным письменным языком по-прежнему остается французский, ибо ни один из 72 местных языков собственной письменности не имеет.
09:47
У різдвяну ніч з 24 на 25 грудня росіяни вирішили здійснити потужний комбінований повітряний удар з застосуванням дронів-камікадзе та авіаційних керованих ракет, спрямувавши більшість своїх сил на Одесу. Це закінчилося для них повним фіаско.
09:40
Повідомляємо про найважливіші події останньої доби на фронті станом на ранок 25 грудня 2023 рокуща офіційними даними Генштабу ЗСУ.