27 грудня 2023

21:20
Сегодня новостная лента Гугла озвучила источник, из которого по миру "разливаются" сплетни про Украину.
17:31
Зняті з експлуатації австралійські багатоцільові вертольоти Taipan у кількості 45 одиниць можуть бути придбані Україною.
15:04
27 грудня в Одесі презентовали новий трисекційний трамвай "Татра-Юг К1Т306", який минулими вихідними випробували на вулицях міста та кілька днів тому привезли до депо і зібрали.
16:23
Все зависит от статуса насильника и срока давности совершенного преступления. Если преступник схвачен на месте и даже не успел упрятать "концы в воду", вернее, в брюки, то это одно. Если же со времени совершения насилия прошел не один десяток лет, а жертва все эти годы вспоминала произошедшее с тайным вожделением, то это совсем иное.
17:21
Кабінет міністрів повідомляє про фінансування відновлення трьох зрошувальних систем в Одеській області на загальну суму понад 95 мільйонів гривень.
16:57
Голова Одеської ОВА повідомив про нові наслідки нічного повітряного удару "шахедами" по Одесі.
16:53
Сервіс вантажного таксі вважається зараз обов'язковим елементом будь-якого побуту та сучасного бізнесу саме завдяки тому, що він пропонує неймовірну кількість переваг та водночас зниження витрат на логістику та спрощення всіх процесів доставки.
10:03
Напередодні увечері росіяни обстріляли залізничний вокзал у Херсоні під час посадки людей у пасажирський поїзд.
10:11
Київський район Одеси та деякі інші житлові масиви залишилися без води внаслідок спричиненої комунальниками аварії.
09:43
У ніч на 27 грудня росіяни здійснили масований удар безпілотниками-камікадзе, однією з головних цілей якого стала Одеса.
09:24
Повідомляємо про головні події останньої доби на фронті за офіційними даними Генштабу ЗСУ станом на ранок 27 грудня 2023 р.