6 грудня 2023

19:09
"Укрзалізниця" скасовує знижки на квитки на міжнародні рейси, що призводить до фактичного збільшення їх вартості для пасажирів.
18:24
6 грудня стало відомо про те, що на концерт кобзона відправився колишній народний депутат і просто державний зрадник Ілля Кива, який під час війни втік на росію.
18:34
Одеса отримає 10 автобусів великої місткості у якості подарунку чи гуманітарної допомоги від Стамбулу.
17:59
Одеса за чисельністю населення приблизно зберігає мільйонний статус з урахуванням переселенців та всього населення агломерації.
18:52
Поза рамками європейського проекту постачання Україні мільйона артилерійських снарядів, Німеччина обіцяє самостійно надати 200 тисяч снарядів.
14:41
Этими словами командующий Воздушными силами Вооруженных сил Украины Николай Олещук информировал мир о чрезвычайно любопытном происшествии, которое может кардинально изменить ситуацию с ПВО в Одессе и регионе.
18:18
Казино онлайн — це гарна можливість перевірити, чи на вашому боці фортуна. Ви можете відпочити й розслабитись, а якщо фортуна все ж з вами, то й виграти гроші. Але треба правильно вибирати місце для азартних ігор.
09:25
Громадянин Китаю знімав та оприлюднював роботу ППО в Одесі.
09:07
Новий порядок залізничного транзиту на півдні Одеської області в районі станції та порту Рені почав діяти.
09:02
Президент Франции Эммануэль Макрон пригласил премьер-министра Венгрии Виктора Орбана на встречу в Париж на этой неделе. Цель приглашения – достичь компромисса накануне голосования Евросовета за начало переговоров с Украиной о ее вступлении в ЕС. Говоря словами классиков: "Здесь Виктор Дёжевич, обладавший сверхъестественным чутьём, понял, что сейчас его будут бить, может быть, даже ногами".
08:48
Пункт пропуску Старокозаче - Тудора на кордоні з Молдовою у Одеській області буде модернізований за фінансовою допомогою USAID.
08:26
Вночі 6 грудня росіяни завдали масованого удару дронами-камікадзе, більшість з яких була збита.
08:14
Спроба росіян завдати повітряного удару з авіації по Одеській області завершилася знищенням російського бомбардувальника Су-24, який поповнив авіагрупу крейсера "Москва".
08:13
Інформуємо про головні події на фронті за офіційними даними Генштабу ЗСУ станом на ранок 6 грудня 2023 р.