18 грудня 2023

12:51
Гайворонська вузькоколійка Одеської залізниці провела 16 грудня останній паровозний ретро-тур у нинішньому 2023 році.
17:42
Ми досить давно не аналізували діяльність російського флоту та взагалі ситуацію у Чорному морі. Це пов'язано з загальною поразкою чорноморського флоту російської педерації. Але останніми днями відбулося кілька цікавих подій, які ще більше закріплюють перемогу України на морі.
19:23
Самохідні міномети Rak з Польщі вже прибули в Україну.
19:17
Проблема неврегульованого спору між Україною і Румунією щодо створення судноплавного каналу з української частини гирла Дунаю на півдні Одеської області до Чорного моря вирішена.
19:11
Швеція і Данія оголосили про виділення нового пакета військової допомоги Україні на суму у 240 млн євро. 
19:04
Новостная лента Гугла продолжает изумлять. Сегодня удалось "поймать" очередной "шедевр" российского пропагандистского идиотизма. Заголовок утверждает, что Финляндия возмущена закрытием доступа к российским нужникам - "В Финляндии прошел митинг из-за нового закрытия границы с россией".
17:22
В цистерні вантажного потягу з Одеської області, що їхав транзитом через Молдову, виявили виток небезпечного газу</p>
17:06
Спільна робота чорноморських країн НАТО з розмінування Чорного моря продовжиться за участі Туреччини.
11:13
Пропозиція, від котрої неможливо відмовитися! Заступник голови фракції ХДС/ХСС Єнс Шпан запропонував усіх нових біженців, "які потрапляють до ЄС нелегально", відправляти до Гани, Руанди або країн Східної Європи, які не входять до Євросоюзу.
11:08
В ніч на 18 грудня росіяни завдали обмежений за обсягом повітряний удар дронами-камікадзе.
08:33
Інформуємо про головні події останньої доби на фронті станом на ранок 18 грудня 2023 р. на основі офіційних даних Генштабу ЗСУ.