28 грудня 2023

20:09
Британська розвідка вважає, що знищення російського ВДК "Новочеркасск" в порту Феодосії завдало суттєвого удару по всій системі військової логістики окупантів у Криму.
19:44
Нещодавно Франція передала Україні невеликий лоцманський катер, який буде забезпечувати експортне судноплавство на нижньому Дунаї в Одеській області.
16:40
Якщо зрадника, сепаратиста та гауляйтера окупантів на території Донецької області пушиліна впіймають, то він сяде у тюрму на 15 років, мінімум.
19:40
Sheridan's — уникальный напиток, состоящий из двух слоев. Одну треть алкоголя составляет ванильно-сливочный ликер. Две трети — кофейный, в основе которого ирландский виски. Бутылка напитка не менее уникальна. Два сосуда разного размера с дозаторами способствуют сохранению правильных пропорций ликера при его разливе.
10:50
Останній поки що пакет військової допомоги надають Україні США.
10:40
Сегодня собрался целый дайджест оригинальных новостей, которые, надеюсь, вас хотя бы немного удивят.
10:27
Біля узбережжя Одеської області на підході до гирла Дунаю вранці 27 грудня підірвалося на міні торгівельне судно під прапором Панами.
10:33
У ніч на 28 грудня росіяни завдали обмеженого за обсягом повітряного удару "шахедами".
08:08
Повідомляємо про найважливіші події останньої доби на фронті за офіційними даними Генштабу ЗСУ станом на ранок 28 грудня 2023 р.