27 жовтня 2023

18:25
Армия обороны Израиля (ЦАХАЛ) при поддержке авиации и беспилотников в ночь на пятницу, 27 октября, совершила новый рейд в сектор Газа.
11:48
Уряд Румунії посилює системи ППО проти російських дронів-камікадзе, які порушують повітряний простір країни біля кордону з Одеською областю.
19:40
Годинник завжди був невіддільним аксесуаром ділової людини. Втім, часи змінюються. Сьогодні на зміну розкішним ролексам приходять розумні годинники. Вони дають змогу користувачу стежити за показниками здоров’я, знати точний час і мають ще кілька корисних функцій.
16:20
Останнім часом чорноморський флот росії поновив використання захоплених ще у 2014 році мін з українських морських арсеналів у Криму.
14:22
Так назывался замечательный фильм Николая Губенко 1980 года. Тогда он еще не помышлял ни о министерстве культуры СССР, ни о развале "Театра на Таганке", а просто играл хорошие роли и снимал замечательные фильмы. Действие картины разворачивается в "мертвый сезон" в Крыму, когда глубокой осенью пляжи пустеют, а в санаториях под Ялтой все еще дуреют от скуки немногочисленные отдыхющие, которым "повезло" получить профсоюзные путивки в межсезонье. Их пытается развлечь концертами местной самодеятельности неунывающий массовик-затейник (его роль гениально играет Роллан Быков), который использует персонал санатория в своих "высокохудожественных" целях.
12:53
Новий пакет військової допомоги від Данії має вартість у приблизно 520 млн. доларів та включає в себе танки та іншу бронетехніку.
12:35
На зовнішньому рейді окупованого Севастополя підірвався на міні гідрографічний катер чорноморського флоту окупантів.
12:29
Новий пакет допомоги Україні від США має у своєму складі, ракети до зенітних комплексів NASAMS, ракети до HIMARS, інші зенітні ракети та різноманітні боєприпаси.
11:47
Сегодня в большинстве пабликов красуется новость со ссылкой на британское издание Daily Star, получившее информацию от своих источников в разведывательном управлении MI6.о смерти путина.
11:28
27 жовтня було відновлено судноплавство за гарантованим Україною коридором з морських портів Одеської області.
09:02
Інформуємо про головні події на фронті станом на ранок 27 жовтня 2023 р. за офіційними даними Генштабу ЗСУ.