17 жовтня 2023

19:49
По данным WSJ, в течение последних нескольких дней США тайно отправили в Украину "небольшое количество ракет". Других подробностей издание не раскрывают, но уточняют, что модификация ATACMS, которую получила Украина, имеет дальность до около 160 километров.
18:41
В студії телеканалу "Перший Міський. Одеса" аналізуємо ситуацію у Чорному морі.
20:57
"Укрзалізниця" продовжує ремонтувати ділянку залізниці в Карпатах у напрямку Рахова, що призводить до зміни розкладів та маршрутів низки пасажирських поїздів.
19:11
Девять вертолетов, установка ПВО, десятки погибших и раненых. В ССО Украины рассказали о потерях россиян после удара по аэродромам в Бердянске и Луганске.
12:57
Ділянку Одеської об'їздної дороги, яка проходить по дамбі Хаджибейського лиману, будуть два тижні ремонтувати.
12:40
У ніч на 17 жовтня було завдано ударів по російським аеродромам у окупованих Луганську та Бердянську. При цьому знищено досить багато російської техніки, в тому числі вертольотів та літаків.
12:24
Танкер, який йшов з Грузії до одного з придунайських портів Одеської області з вантажем дизельного палива, отримав пошкодження від підриву на міні поблизу гирла Дунаю.
11:58
Японія планує надати допомогу Україні у розмінуванні її території.
11:21
Перед початком зимового сезону "Укрзалізниця" повідомила про відкриття 96 пунктів незламності на залізничних вокзалах, в тому числі і одеському.
10:07
На 10 день после трагического нападения террористов на Израиль путин выразил соболезнование премьер-министру еврейского государства Нетаньяху. До этого находящийся в розыске по ордеру МУС международный преступник несколько раз выражал сочувствие преддерживающим ХАМАС палестинцам и даже сравнил последних с "блокадниками Ленинграда", ассоциируя израильскую армию с гитлеровским вермахтом.
10:06
Курс криптовалют на сегодня заставляет трейдеров корректировать торговую стратегию в режиме реального времени. Такая процедура напрямую сопровождается операциями покупки и продажи активов, что предполагает прямое взаимодействие с криптокошельками.
09:42
Вночы 17 жовтня росіяни знову завдали повітряного удару, ціллю якого став південь України і, зокрема, Одеса та Одеська область.
09:11
Повідомляємо про головні події останньої доби на фронті станом на ранок 17 жовтня 2023 р. на основі офіційних даних Генштабу ЗСУ.