24 жовтня 2023

17:44
За новим законом в Україні змінюється класифікація населених пунктів. Тепер будуть лише міста, селища, села і "поселення".
17:27
Керівництво "Укрзалізниці" знову заявляє про плани електрифікації та збільшення пропускної здатності лінії на півдні Одеської області у напрямку дунайських портів Ізмаїл та Рені.
17:03
Скоріше за все, новою назвою міста Южний стане "Південне" - саме за такий варіант проголосувала більшість мешканців.
16:42
Висновок редакції "Одеського Кур'єру" щодо стратегічної поразки російського чорноморського флоту та його втечі з баз у окупованому Криму підтвердив сьогодні президент України.
15:08
Німеччина готує новий пакет допомоги Україні, який включає в себе зенітно-ракетні комплекси, інші засоби ППО та багато іншого на загальну суму в 1,4 мільярда євро.
14:45
Одеська мерія провела тендер на закупівлю відразу 1500 FPV-дронів для військових підрозділів.
11:19
За перші тижні жовтня українська залізниця перевезла 790 тисяч тон експортних зернових вантажів. З них до портів йшло 350 тисяч тон, а до сухопутних прикордонних переходів 440 тисяч тон. Цифри були озвучені під час наради керівництва "Укрзалізниці" та зернового ринку 19 жовтня.
11:15
В украинских СМИ разгорается очередной скандал. На сей раз в нем замешаны политтехнологи Владимир Петров, Сергей Иванов и шеф-редактор издания "Детектор медиа" Наталья Лигачева.
11:10
Гарантований ВМС України та урядом коридор судноплавства з морських портів Одеської області за два місяці роботи дав змогу експортувати майже 700 тисяч тон зерна, з яких половину привезли до портів залізницею.
10:58
Президент Турции Реджеп Тайип Эрдоган передал Великому национальному собранию (турецкому парламенту) на рассмотрение заявку Швеции на вступление в НАТО поставив свою подпись под этим документом.
10:30
Минулої ночі був черговий повітряний удар обмеженого масштабу безпілотниками-камікадзе. ППО все збила.
09:14
Інформуємо про основні події на фронті останньої доби за офіційними даними Генштабу ЗСУ станом на ранок 24 жовтня 2023 р.