21 березня 2023

22:20
Аналізуємо події ракетного удару, який росіяни завдали по Одесі увечері 21 березня.
18:50
В студії одеського телеканалу "Перший міський" обговорили деталі майбутнього українського контрнаступу, а також основні тенденції постачання Україні літаків, танків та іншої техніки.
19:13
Вчерашнее паломничество митрополитов московской церкви к Офису президента Украины не увенчалось успехом. Их не пустили даже на порог администрации. При этом пропагандистские российские СМИ успели сообщить, что прошли переговоры по сохранению за московскими монахами дармовой жилплощади в центре Киева - келий на территории Киево-Печерского заповедника.
14:15
Вже працююча річкова контейнерна фідерна лінія від румунського порту Констанца по Дунаю до українських портів Одеської області подовжена - від порту Рені до порту Ізмаїл.
14:05
Вже три дні поспіль росія не виводить у море свої ударні ракетні кораблі. Тому загрози удару з моря для Одеси поки що немає.
13:52
Появление в словаре матерных слов устойчивого словосочетания "японский городовой" связано с поездкой будущего императора Николая II в Японию в мае 1891 года, когда японский полицейский (городовой) Цуда Сандзо нанёс ему несколько оплеух мечом, которые российская пресса выдала за покушение на наследника престола.
13:33
21 березня Верховна Рада проголосували за кандидатури трьох членів Кабінету міністрів, один з яких "підвищується" з посади міністра цифрової трансформації, ще двоє займають міністерські пости вперше.
13:27
На автомобільній дорозі М-15 Одеса-Рені (на Бухарест) вранці 21 березня сталися дві дорожньо-транспортні пригоди на різних ділянках дороги (на 180 км, поблизу села Холмське та на 210 км, поблизу села Суворове).
12:56
ДБР затримало в Одеській області заступника командира військової частини на вимаганні 120 тис. грн з підлеглого.
12:37
Оперативні дані про судноплавство "зерновим коридором" з морських портів Одеської області - відправлено 828 суден з 25,1 млн. тон аграрних вантажів.
10:52
Весь вечір 20 березня містечко Джанкой на півночі окупованого Криму чуло "бавовну". Що там відбувалося і чому це важливо для нашої Одеси?
11:34
Служба безпеки викрила ще двох інформаторів російських спецслужб у ході контрдиверсійних заходів в Одеській області.
10:30
Кремлевский алкоголик Медведев выдал невероятно смешную угрозу в адрес Международного Уголовного Суда, выписавшего ордер на арест путина.
09:18
А точніше - міська електричка у підпорядкуванні саме "Укрзалізниці" під назвою "Kyiv City Express".
09:04
Інформуємо про основні події на фронтах на ранок 21 березня за офіційними даними Одеської ОВА і Генштабу ЗСУ.