8 марта 2023

12:41
СБУ затримала одесита, який наводив ворожі ракети по об'єктах інфраструктури та місцях базування Сил оборони, а потім звітував окупантам про результати ударів.
15:07
СБУ заблокувала 26 телеграм-каналів, у тому числі й один одеський, які повідомляли актуальні місця роздачі повісток до військкоматів.
13:32
Всього перша партія танків Leopard 2 з Німеччини і Португалії буде налічувати 21 машину. Разом з танками від Польщі це дозволяє сформувати перший повноцінний танковий батальйон.
12:20
Польщі готова створити бойовий центр для обслуговування танків Leopard 1 та Leopard 2, які будуть направлені в Україну.
11:38
Мова йде про лінію Березино - Басарабяска, які відбудували у серпні 2022 року, але повноцінний рух по ній досі не відбувається через неготовність прикордонного пункту пропуску саме на залізниці.
11:52
Вночі 8 березня росіяни намагалися щдійснити повітряну атаку щ півночі дронами-камікадзе.
11:31
Началась эта чрезвычайно забавная история месяц назад с публикации американским расследователем Сеймуром Хершем забавной байки о "коварных" американцах и норвежцах, подорвавших в сентябре прошлого года подводные российские газопроводы "Северный поток" №1 и №2. После недели "бурных обсуждений" мировая общественность пришла к выводу, что за этой "мулькой" нет ничего, кроме откровенного вброса дезинформации кремлевскими пропагандистами, подкинувшими очередного "распятого мальчика" престареламу американскому журналисту.
08:47
Інформуємо про основні події в Одеській області та на фронтах станом на ранок 7 березня за останню добу за офіційними даними Одеської ОВА та Генштабу ЗСУ.