24 марта 2023

16:23
Рік тому, 24 березня 2022 р., Україна вперше завдала нищівного удару по російському флоту - це було у окупованому Бердянську.
15:18
У Чорному морі російський флот знову загрожує Одесі та іншим містам України ракетними обстрілами.
15:07
Відома своєю проросійською позицією румунська сенаторка Діана Шошоаке зареєструвала законопроєкт, який передбачає розрив договору про відносини Румунії і України, а також висуває претензії на ряд українських територій, в тому числі в Одеській області.
14:49
Путин официально приглашен на 15-й экономический саммит БРИКС (межгосударственного объединения россии, Бразилии, Индии, КНР и ЮАР), который состоится в Дурбане в августе, несмотря на выданный Международным уголовным судом ордер на его арест.
14:41
Парламент Швеції ухвалив рішення уряду про надання Україні пакету військової допомоги на 6,2 мільярда крон - це 532 млн. доларів. До цього пакету входять самохідні артилерійські установки та зенітно-ракетні комплекси.
13:45
Європейський Союз оновив Стратегію морської безпеки від 2014 року. Вона передбачає збільшення військово-морської присутності у вигляді навчань та рейсів кораблів для демонстрації прапору у важливих і небезпечних морських судноплавних шляхах, в тому числі в Чорному морі. Про це повідомляється на сайті Єврокомісії.
13:55
Відділ безпеки дорожнього руху розпочав сезонну перевірку готовності доріг до літнього періоду на території регіону. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції в Одеській області.
13:59
Короткий любовний гороскоп для чотирьох знаків зодіаку, яким навесні пощастить у коханні більше, ніж усім іншим.
11:49
Такой совет дал когда-то "шахматисту" Хмырю не менее знаменитый "спортсмен" Косой в комедии "Джентльмены удачи".
10:49
Ренійська міська рада надала ТОВ «Девелопмент Рені термінал» попередній дозвіл на будівництво мультимодального терміналу в Ренійському морському порту.
11:53
Минулої ночі росіяни здійснили повітряні атаки Кривого Рогу та Сумської області. А увечері вони невдало атакували Одесу.
09:43
Російська авіація здійснила увечері 23 березня повітряний наліт на Одеську область.
08:22
Інформуємо про головне на фронті на ранок 24 березня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.