17 марта 2023

18:32
"Сегодня, 17 марта 2023 года, Вторая палата досудебного разбирательства Международного уголовного суда выдала ордера на арест двух персон в контексте ситуации в Украине: господина владимира владимировича путина и госпожи [детского омбудсмена в рф] Марии Алексеевны Львовой-Беловой", – сказано в сообщении Международного уголовного суда.
17:30
Диктатора росії путіна арештують. Так вирішив Міжнародний Кримінальний суд у Гаазі, який видав відповідний ордер на арешт.
16:37
Проект постачання боєприпасів для артилерії від Євросоюзу може суттєво збільшити її можливості.
10:29
Темпи розвитку ігрової індустрії останніми роками просто вражають - кожного місяця з'являються нові захоплюючі проекти у будь-яких жанрах, що здатні задовольнити найвибагливішого гравця. Індустрія азартних розваг у цьому плані займає одну з лідиручих позицій, причому саме слоти наразі переживають справжній сплеск - розробники давно відійшли від одноманітних ігор, які відрізняються лише зовні та насичують свої слоти все новими елементами, починаючи від ексклюзивних механік та завершуючи цілими сюжетними лініями. Сьогодні ми розглянемо декілька вже презентованих новинок у 2023 році.
13:27
Сначала предыстория...
13:06
Муніципалітет Стамбула надасть Одесі гуманітарну допомогу у вигляді 10 міських автобусів та 41 генератора.
12:30
В портах Одеської, Миколаївської та Херсонської областей залишаються заблокованим и 51 торгівельне судно.
11:47
Словаччина стає другою країною, яка офіційно надає Україні бойові літаки.
10:32
Завершено голосування у додатку Дія за нову назву для Південної залізниці.
09:03
Украинские военные сбили над Донбассом китайский дрон Mugin-5.
08:54
За підсумками десятої конференції союзників формату Рамштайн ряд країн надає Україні великі обсяги військової допомоги. Розказуємо, які країни і як саме допомагають.
08:33
Інформуємо про основні події на фронтах на ранок 17 березня за офіційними даними Одеської ОВА і Генштабу ЗСУ.