2 марта 2023

12:02
Перейден очередной рубикон кровавой войны, которую ведет путин и одичавшее от крови стадо бывших нomo sapiens - количество уничтоженных вражеских ублюдков перевалило за 150 тысяч.
12:15
Ще у лютому в Одесі затримали прихильницю російської агресії.
12:07
Головним чином це будуть артилерійські снаряди стандартного калібру 155 мм.
16:12
Два райони Одеси можуть змінити свої назви.
12:00
"Укрзалізниця" за лютий 2023 року перевезла майжеь10,4 млн. тон вантажів, що трохи менше, ніж у січні.
22:22
За умови відсутності російських ударів по енергетичній інфраструктурі, Україна може відновити експорт електроенергії до Європи.
06:20
Согласно древнего мифа мать Ахилла (Ахиллеса), Фетида захотела сделать тело своего сына неуязвимым. Для этого она окунула младенца в священную реку Стикс (олицетворение первобытного мрака, из которых возникли первые живые существа), держа его за пятку, и пятка осталась единственным уязвимым местом Ахилла.
13:37
Скоріше за все, або це російська провокація, або початок громадянської війни на росії. У відео коротко аналізую все це російською мовою.
05:56
Західні та американські ЗМІ повідомляють про масштабний бій в районі Вугледара, який закінчився нищівним розгромом росіян.
22:38
Українське Дунайське пароплавство оновлює свій флот шляхом будівництва нових несамохідних вантажних барж шляхом стикування ліхтерів-донорів.
05:49
10 модернізованих бойових літаків, а також іншу техніку та озброєння, надасть Україні Словаччина.
21:51
На завтра, 3 березня, запланована сесія Одеської обласної ради. Вона обіцяє бути скандальною та взагалі може бути зірвана.
22:25
Відкриття української частини гирла Дунаю на півдні Одеської області дозволило збільшити вантажообіг дунайських портів.
16:36
На фоні повноі відсутності успіхів на фронті росія намагається розхитати ситуацію у невизнаному Придністров'ї та у всій Молдови. Для чого це робиться? Які ризики від цього є для Одеської області, яка безпосередньо межує з цією сірою зоною та Молдовою?
22:52
2 березня в Україні в цілому немає обмежень на споживання електроенергії. Але в Одесі можливі відключення.
22:41
Повідомляємо про безпекову ситуацію в Одеській області та головні події на фронті станом на ранок 2 березня 2023 року за офіційними даними Одеської ОВА і Генерального штабу ЗСУ.