22 марта 2023

16:49
На сайте кремля "подрихтовали" видеосюжет о встрече похожего на путина неизвестного с жителями разрушенного российскими войсками Мариуполя, которая якобы состоялась в ночь на 19 марта. Опубликованное после встречи видео перемонтировали, удалив из него фрагмент с протестующим криком женщины. На это во вторник, 21 марта, обратил внимание Telegram-канал "Можем объяснить".
16:47
Наступної ночі частина Одеси залишиться без води.
16:13
Передачу Україні американських танків Abrams обіцяють прискорити, але самі танки будуть однієї з ранніх модифікацій.
15:40
На основі вже опублікованих документів стала відома дата запуску вантажних потягів по відбудованій залізниці Березино - Басарабяска між півднем Одеської області та Молдовою.
16:40
За підсумками візиту до України прем'єр-міністра Японії стало відомо про масштаби допомоги відьнеї у вигляді нелетальної зброї та енергетичного обладнання.
16:20
В первое воскресенье марта текущего года состоялось стартовое Гран-при очередного сезона Формулы-1. Соревнования, проходившие на трассе в Бахрейне, завершились уверенной победой Макса Ферстаппена. Пилот команды «Ред Булл» начал заезд с поул-позишн и ни разу не уступил лидерства до самого конца гонки.
13:18
Великобританія надішле в Україну снаряди для танкових гармат зі збідненим ураном
12:17
Парламент ухвалив збільшення видатків на оборонні та безпекові потреби більш як на 500 мільярдів гривень.
09:21
Вночі 22 березня чорноморський флот росії у Севастополі був атакований безпілотниками. Результати поки що невідомі.
10:07
Появились любопытные подробности визита председателя КНР в москву. После 4,5 часов разговора с глазу на глаз и последующей встречи китайского лидера с премьером Мишустиным никаких реальных соглашений подписано не было.
09:13
В ніч з 21 на 22 березня росіяни завдали по Україні повітряного удару з півночі іранськими дронами-камікадзе.
08:58
Інформуємо про головні події на фронтах та в Одеській області за офіційними даними Генштабу ЗСУ, ОК "Південь" та Одеської ОВА.