16 марта 2023

19:55
Парламент Молдовы во втором чтении принял законопроект, который предусматривает закрепление во всех законах страны понятия "румынский язык" вместо "молдавского", на что потребовалось менее двух минут.
16:31
Будь-яка подорож, зокрема й автобусом, — це завжди чимало клопотів. Зібрати потрібні речі й нічого не забути, завершити всі справи, підготуватися до мандрівки — якщо поїздка планується за кордон, до того ж з дітьми, турбот ще більше. В усьому цьому коловороті треба ще й викроїти час на візит в автобусну касу за квитками. Проте ми знаємо спосіб, як суттєво спростити собі життя в підготовці до мандрів.
16:17
Кіберфахівці Служби безпеки викрили ще одного поплічника рашистів в Одеській області.
15:12
Перші 4 винищувачі МіГ-29 Україна отримає від Польщі вже за кілька днів.
14:52
В Ростове-на-Дону горит здание пограничного управления ФСБ РФ по Ростовской области. Издание 161.ru сообщает о детонации боеприпасов с интервалом в 5–10 секунд. Здание полностью в огне, рядом горят баки с топливом. Полиция перекрыла движение в части города, на которой находится здание.
14:45
Заплановане на сьогодні 16 березня повноцінне відкриття руху потягів по відбуваній ще у серпні минулого року залізниці Березино - Басарабяска між Молдовою та Одеською областю так і не відбулося. В "Укрзалізниці" запеняють про повну готовність зі свого боку.
14:26
Країни Євррсоюзу готосі мхвалити рішення про фактично безперебійне постачання до України артилерійських боєприпасів вже на найближчому саміті ЄС.
13:31
16 березня росіяни значно наростили сили свого флоту у Чорному морі. Як це загрожує Одесі?
10:26
КРАІЛ - головний орган української виконавчої влади, що відповідає за регуляцію діяльності гемблінг індустрії: організацію роботи реальних та віртуальних азартних майданчиків, проведення азартних розваг та розваг азартного плану. Діяльність органу координується КабМіном.
10:14
Когда на сайте Брянской областной думы появилось сообщение о предстоящем принятии нового закона, никто не догадывался, что инициатива главы комитета госдумы по обороне Андрей Картаполов и его местных собутыльников вызовет столь оглушительный скандал.
10:09
Учора відбулося десяте засідання конференції союзників України "Рамштайн" в онлайн-форматі. Сторони обговорили постачання озброєння Україні.
10:02
Одеський порт виставив на продаж з аукціону три старих буксири, побудовані ще у 1970-х рр.
09:37
Повідомляємо про основні події на фронтах на ранок 16 березня за офіційними даними Одеської ОВА і Генштабу ЗСУ.