17 августа 2022

16:46
Продовжується судноплавство по "зерновому коридору" для портів Одеської області. 17 серпня у море вийшли три судна, а йдуть до порту Чорноморськ - ще 6 суден.
17:02
Заява Володимира Зеленського фактично попереджує про нові вибухи на військових об'єктах російських окупантів у Криму - без уточнення причин цих вибухів.
16:29
Фактично, едине, що зараз може робити чорноморський флот росії проти Одесі - це ракетні обстріли з великої відстані.
16:29
Фактично, едине, що зараз може робити чорноморський флот росії проти Одесі - це ракетні обстріли з великої відстані.
16:41
Фактично міністр культури Олександр Ткаченко висловив особисту точку зору щодо пам'ятника російській імператриці Катерині ІІ в Одесі та переклав всю відповідальність на міську владу.
16:01
Вдень 17 серпня в Одесі вже другий раз йде сильний дощ та навіть злива. І знову у місті є тимчасові підтоплення.
13:23
Як проходить судноплавство у портах Одеської області - морських та дунайських. Дії флоту росії та аналіз морських новин за 17 серпня.
16:53
19 серпня очікується візит до Одеси генерального секретаря ООН Антоніу Гутьєрреша.
16:08
Начну со старого актерского анекдота.
15:57
Для большинства меломанов наушники – важный и любимый аксессуар, поэтому их выход из строя – это всегда финансовые расходы и испорченное настроение.
12:39
Державні органи вже оприлюднили інформацію про наслідки нічного ракетного удару по Одеській області.
12:33
Міністр оборони України Олексій Резніков провів телефонну розмову з міністром оборони США Ллойдом Остіном. Після цього Резніков заявив, що Україна не має обмежень щодо ударів по росіянам у Криму.
10:13
Вночі 17 серпня Одеська область зазнала російського ракетного удару.
11:34
Генеральный секретарь ООН Антониу Гутерриш на этой неделе прибудет в Украину - встретится с президентом Украины Владимиром Зеленским и президентом Турции Редже́пом Эрдоганом во Львове в четверг, а в пятницу посетит Одессу, откуда возобновлен экспорт зерна по соглашению при посредничестве ООН.
11:22
На сьогодні, 17 серпня, в Одесі знову обіцяють грозу зі шквалом.
10:06
Інформуємо про події на фронтах за даними Генштабу ЗСУ та оперативного командування "Південь" станом на ранок 17 серпня.