14 августа 2022

23:25
Увечері 14 серпня в порт Одеси увійшли два торгівельні судна - вперше з початку війни. Відразу після цього почалася гроза над морем, яку спостерігали багато одеситів.
19:06
Увы, без этого старого одесского анекдота невозможно начать говорить о "прекрасной россии будущего".
15:12
Висвітлюємо ситуацію у Чорному морі 14 серпня та показуємо унікальні кадри, зроблені прямо з борту російського фрегата "Адмирал Макаров" з ракетним залпом.
15:12
Висвітлюємо ситуацію у Чорному морі 14 серпня та показуємо унікальні кадри, зроблені прямо з борту російського фрегата "Адмирал Макаров" з ракетним залпом. Одночасно вороже оперативне з'єднання продовжує загрожувати Одесі та іншим містам України.
15:48
В ніч на 14 серпня ЗСУ завдали нових ударів по Антонівському автомобільному мосту через Дніпро біля Херсона. І є відео, де видно момент ударів та влучень.
11:36
Аналізуємо оперативну ситуацію в Одеській області, на фронтах та на морі 14 серпня, на 172-й день Великої Вітчизняної війни українського народу проти російських загарбників. Чому не обстрілюють Одесу, удари по мостам через Дніпро та унікальні кадри ракетного залпу з фрегату "Адмирал Макаров".
14:25
Начну со старого и предельно похабного анекдота, да простят меня читатели. Уж больна мерзкую историю придется изложить после этого.
11:30
Центр підтримки 125-ї бригади ТРО ЗСУ провів благодійний аукціон, на якому зібрали кошти для 125-ї окремої бригади територіальної оборони ЗСУ.
11:26
Повідомляємо про перебіг головних подій на фронті станом на ранок 14 серпня за оперативними даними Генштабу ЗСУ.