31 августа 2022

20:15
Наскільки це можливо в умовах інформаційної безпеки, аналізуємо - що зараз відбувається у Херсонській області, на південному фронті.
18:29
Сьогодні, у останній день серпня, ми аналізуємо стратегічну та політичну ситуацію на Чорному морі - що загрожує Одесі і наскільки реальна ця загроза з моря.
18:29
Сьогодні, у останній день серпня, ми аналізуємо стратегічну та політичну ситуацію на Чорному морі - що загрожує Одесі і наскільки реальна ця загроза з моря.
19:54
У місті Одеса 97% школярів будуть навчатися дистанційно.
08:47
Секретариат Национального союза писателей Украины опубликовал более чем странное заявление, в котором обвинил куда более известного, чем весь этот союз, прозаика и драматурга Михаила Булгакова во всех бедах, с которыми сегодня сталкивается Украина.
14:03
Частина Київського району Одеси 1 вересня залишиться без води.
13:01
Слова песни группы "Моральный кодекс" как нельзя лучше описывают то, чего ждут люди от поездки 13 членов миссии МАГАТЕ на Запорожскую атомную электростанцию.
12:09
Хоча для деяких нечисленних бажаючих російську мову залишили у якості факультативу.
13:42
Телефони Самсунг кожного року знаходять безліч прихильників по всьому світу. Їхня продукція зарекомендувала себе як якісний, надійний та функціональний продукт з широким асортиментом для будь-якого бюджету.
11:33
За словами Президента України на відновлення житлової. освітньої та транспортної інфраструктури нашої держави після бойових дій потрібно орієнтовно 600-800 мільярдів доларів.
10:33
Вы будете смеяться, но все утверждения генерал-брандмейсера Шойгу о том, что российские ракетчики уничтожили больше РСЗО HIMARS, чем их передали Украине американцы... верны. Как, впрочем, и опровержения минобороны Украины о том, что ни одна из систем залпового огня не получила никаких повреждений!
10:07
Державний порт Южний у акваторії порту Південний відновив роботу. До цього тут вантажні операції у рамках "зернового коридору" проводилися лише на потужностях приватних портових операторів.
10:12
ЮНЕСКО погодилася включити Одесу, тобто її історичний центр, до списку Світової культурної спадщини.
08:58
Інформуємо про події на фронті станом на ранок 31 серпня за оперативними даними Генштабу ЗСУ.