23 августа 2022

18:47
Починаючи з 1 серпня по "зерновому коридору" з морських портів Одеської області вийшли в море 33 судна, навантажені 720 тисячами тон сільськогосподарської продукції.
17:37
Вдень 23 серпня у Чорному морі знаходиться оперативне з'єднання російського флоту у складі 4 ракетних кораблів, які загрожують обстрілами багатьом містам України, в тому числі Одесі.
17:37
Вдень 23 серпня у Чорному морі знаходиться оперативне з'єднання російського флоту у складі 4 ракетних кораблів, які загрожують обстрілами багатьом містам України, в тому числі Одесі.
15:57
Головні морські новини за 23 серпня: скільки з портів Одеської області вийшло торгівельних суден та що робить флот росіії у Чорному морі. Коротко про головне.
19:26
Если ЕС не введет запрет на выдачу виз россиянам, это можно сделать на уровне Литвы, Латвии, Эстонии, Польши и Финляндии, считает глава МИД Литвы Габриэлюс Ландсбергис, передает LRT.
18:42
Двох порушників комендантської години, які переписувалися з росіянами, затримали у Одесі.
18:50
Обзор бонусов казино Слотор
14:55
23 серпня в Україні відзначають день державного прапору. Як це було сьогодні в Одесі під час війни.
14:37
В россии разгорается скандал вокруг интервью посла Украины в Казахстане Петра Врублевского местному блогеру Диасу Кузайырову.
11:38
ФСБ відзвітувалась про розкриття резонансного вбивства дочки російського філософа та ідеолога «руського міра» Олександра Дугіна. Всього майже за півтори доби російська спецслужба начебто встановила виконавцю злочину и очікувано вказує на зв'язок з Україною та батальйоном «Азов». В версії ФСБ є декілька нюансів, на які варто було б звернути увагу.
10:46
Президент Польщі Анджей Дуда 23 серпня буде брати участь у роботі Кримської платформи.
10:31
22 августа российская фсб опубликовала видео с камер наблюдения (его репостит Telegram-канал SOTA), на котором, по версии российской спецслужбы, изображена украинка Наталья Вовк, обвиняемая в убийстве российской пропагандистки Дарьи Дугиной по заказу якобы украинских спецслужб.
10:23
Одеська залізниця отримала та вже активно використовує спеціальний господарський потяг - в якому створені умови для проживання залізничників під час колійних робіт.
09:48
На День Незалежності України в Одеській області не будуть запроваджувати подовжену комендантську годину.
09:38
Повідомляємо про головні події на фронтах вранці 23 серпня за оперативними даними Генштабу ЗСУ.