29 августа 2022

23:50
"Укрзалізниця" повідомляє про часткове відновлення руху потягів по аварійній ділянці залізниці між Тернополем та Львовом, де напередодні сталася аварія.
23:56
Вантажообіг між Україною та Молдовою буде відбуватися за спрощеною процедурою без окремих дозволів.
23:37
Керівник однієї з районних адміністрацій міста Одеси та депутат Одеської районної ради Сергій Кондратюк був затриманий за те, що закупив спорядження для територіальної оборони за завищеними цінами.
23:31
Але по деяким сегментам - аж у п'ять разів, вперше за майже 40 років.
23:13
Российские СМИ не перестают удивлять - сегодня они усиленно публикуют якобы озвученное мэром Одессы Геннадием Трухановым пожелание (требование, просьбу, ультиматум - кто на что горазд) начать переговоры с путиным.
14:47
Вчора в день Укрзалізниця повідомила про схід із колій вантажних вагонів в районі станції Максимівка перегону Тернопіль - Підволочиськ на Тернопільщині. В результаті цієї аварії затримується рух цілої низки пасажирських поїздів львівського напрямку. Повідомлялося про затримку щонайменше 11 пасажирських поїздів, які рухалися в напрямку зі Львова та 12 пасажирських поїздів в напрямку на Львів.
15:09
На ранок 29 серпня з портів "Великої Одеси" за час війни вийшли в море вже 53 судна.
10:48
У сьогоднішньому огляді оперативної ситуації ми розбираємось, як росіяни замість Одеської області обстріляли околиці Севастополя, що там з Шойгу та багато бавовни у Херсонській області.
14:55
27 серпня в Одесі затримали прибічника "руzzкого мира", який знімав об'єкти інфраструктури та листувався з росіянами.
09:57
Австрийская газета Exxpress сообщила о том, что подозреваемую в убийстве Дарьи Дугиной нашли мертвой в съемной квартире, ссылаясь при этом на сообщение в Telegram. которое «распространяется со скоростью лесного пожара». В нем говорилось, что у Вовк было 17 ножевых ранений и лист бумаги в руке.
09:06
У другій половині дня 28 серпня зійшли з колії більш як 20 вантажних вагонів на перегоні між станціями Підволочиськ та Максимівка Тернопільскої області. Це спричинило масштабні затримки ряду пасажирських потягів.
08:50
За менше ніж місяць дії "зернового коридору" з великих морських портів Одеської області вивезено вже більше мільйона тон сільскогосподарських вантажів - зерна та олії.
08:39
За минулу ніч росіяни дещо скоротили склад свого оперативного з'єднання чорноморського флоту.
08:32
Повідомляємо про головні події на фронті станом на 29 серпня за офіційними даними Генштабу ЗСУ.