16 августа 2022

18:04
Аналізуємо головні новини 16 серпня - що відбувається в Одесі та Одеській області, на фронтах і на морі. І найцікавіше за сьогодні - таки з Криму. Там бавовна.
17:30
16 серпня з портів Одеської області Чорноморськ та Південний вийшли у море відразу 5 торгівельних суден, які сформували найбільший за чисельним складом конвой, який прямує у напрямку Босфору.
16:51
Вдень 16 серпня Одеса захлинулася у сильній зливі. Як виглядають найбільш уразливі для затоплень райони міста.
17:15
С этим реально нужно что-то делать - в противном случае эти ненормальные сожгут планету...
17:04
Частіше за все встановлення коронки є останньої можливістю врятувати зуб. Також стоматологи пропонують таку конструкцію, коли йдеться про естетичну складову.
14:17
16 серпня зазнала удару ще одна російська військова авіабаза у окупованому росіянами Криму.
13:28
Сьогоднішні вибухи на складах боєприпасів та підстанції під Джанкоєм у Криму у російському міноборони визнали диверсію.
12:59
В першій половині дня 16 серпня в Одесі пройшла дуже сильна злива.
10:25
Вранці 16 серпня на півночі Криму відразу у двох локаціях біля Джанкою можна побачити велику та дуже велику бавовну. Або, як говорять росіяни, "хлопок".
16:59
Сьогодні замовити в інтернеті можливо все. Це дає змогу купити будь-який товар або скористатися необхідною послугою.
15:50
Скоріш за все, пам'ятник пам'ятником імператриці Катерині ІІ в Одесі приречений на те, щоб його зняли та перенесли до одного з одеських музеїв. Це лише питання часу. Давайте розберемося, що собою являє цей пам'ятник та що з ним робити.
10:17
Столица Украины неразрывно связана с именем Михаила Афанасьевича Булгакова, семья которого жила на улице Воздвиженской. В Крестовоздвиженской церкви священник Матвей Бутовский окрестил будущего писателя в честь покровителя Киева и всей Украины, архистратига Михаила. Далее последовали Александровская классическая гимназия, медицинский факультет Киевского университета, Потом был фронт и тяжелый труд в военных госпиталях.
10:09
Повідомляємо про основні події на фронті за офіційними даними Генштабу ЗСУ на ранок 16 серпня.