Флот

13:43
До розмінування Чорного моря можуть приєднатися бойові кораблі країн НАТО. Тим часом ВМС України планують створити дивізіон протимінних кораблів.
18:08
Ракетний корвет "Гетьман Іван Мазепа", який зараз будується у Туреччині, буде введений до бойового складу ВМС України у наступному році.
15:07
Продовжуємо аналізувати поразку російського чорноморського флоту.
10:40
Готуючись до втечі з окупованого Криму, росіяни почали розбирати на металобрухт захоплені ще у 2014 році кораблі ВМС України.
14:13
Один з катерів Військово-Морських Сил України знищив три дрони-камікадзе
17:43
Останнім часом росіяни почали щось там варнякати про те, що, начебто, знищила десантний корабель ВМС України "Юрій Олефіренко". За версією конашенкова із міністерства нападу росії, яка за порєбріком, вважається єдино вірною, корабель був уражений 29 травня в порту Одеси.
13:18
30 травня російський чорноморський флот виводить кораблі в море, створивши загрозу ракетного удару по Одесі.
10:02
З самого ранку 29 травня російський чорноморський флот виводить кораблі в море, створивши загрозу ракетного удару по Одесі.
14:43
Вдень 27 травня росіяни мають у Чорному морі один підводний човен, який загрожує ракетним ударом Одесі та іншим українським містам.
12:07
Росіянам все ж вдалося відбуксирувати пошкоджений після вдалої атаки дронів розвідувальний корабель "Іван Хурс" до Севастополя і почати його ремонт. Аналізуємо всі події та наслідки цього удару по російському флоту.
17:37
Військово-морські сили та морська охорона України от прямо зараз, під час війни, поповнюються новими бойовими одиницями. Хоча вони і невеликі за розмірами, але це дуже символічно саме тут і саме зараз.
16:42
СБУ зібрала достатньо доказів для того, щоб офіційно визнати командувача чорноморським флотом росії адмірала Соколова військовим злочинцем - та відправити його за першої нагоди до тюрми.
11:11
26 травня у Чорному морі немає російських ударних кораблів. Також росіяни взялися розповсюджувати фейкову інформацію про ушкодження свого розвідувального корабля "Іван Хурс".
16:43
Розвідувальний корабель російського чорноморського флоту все ж отримав пошкодження 24 травня внаслідок атаки морськими дронами.
17:42
24 травня у Чорному морі був атакований безпілотниками російський військовий корабель "Іван Хурс". І поки немає офіційної інформації від ЗСУ з цього приводу, ми можемо припустити, що він пішов загальновідомим курсом.
15:52
19 травня після участі у ракетних ударах по Одесі та іншим містам України російський чорноморський флот знову виводить в море ракетні кораблі.
18:43
Станом на 15 травня чорноморський флот росії загрожує Одесі та іншим містам України обмеженим за обсягом ракетним ударом з Азовського моря.
12:35
13 травня 2023 року у росії відзначали 240 років з дня заснування чорноморського флоту - того самого, який самі ж росіяни двічі топили, двічі втрачали від вибухів найпотужніші лінкори у Севастополі, а зараз застосовують як елемент терору проти України та українців.
13:24
Вдень 7 травня Одесі та іншим містам України загрожуть ракетним ударом 4 російських кораблі. А окупований Севастополь було атаковано безпілотниками.
16:26
6 травня російський чорноморський флот не загрожує Одесі та іншим українським містам ракетними ударами.
13:36
Аналізуємо діяльність чорноморського флоту росії, головні сили якого фактично втекли з Севастополя.
11:41
Чорноморський флот росіян протягом дня 4 травня постійно змінює сили.
15:31
Аналізуємо ситуацію у Чорному морі 2 травня. Зі складу російського флоту Одесі загрожує ракетним ударом один підводий човен, а сам російський флот зазнав стратегічної поразки.
19:10
Аналізуємо дії російського флоту за останні дні, в тому числі його удар по Миколаєву та загрозу для Одеси.
20:52
Надвечір 25 квітня у Чорному морі стало в два раза більше ударних ракетних кораблів, які можуть загрожувати Одесі.