Флот

10:03
Окупанти почали використовувати порт Маріуполя як військово-морську базу на Азовському морі.
12:59
На другому корветі, який будується в Туреччині для військового флоту України, відбулася офіційна церемонія закладки.
11:30
Два російських військових корабля у Чорному морі знову були атаковані морськими дронами. Результати атаки поки що невідомі.
13:17
За інформацією ВМС України, зараз 5 з 12 наявних у Чорному морі російських десантних кораблів так чи інакше виведені з ладу.
11:41
Останніми днями росіяни зазнали у Чорному морі ряд навіть не поразок, а таких собі принизливих ляпасів по тому, що у нормальних людей зветься обличчям, а у самих росіяни - тим, чим хрюкають.
12:02
Українські морські дрони розробляє та виготовляє безпосередньо СБУ. Один з таких дронів у липні пошкодив збудований росіянами Керченський (Кримський) міст, інші - російські десантний корабель та танкер.
13:13
Розбираємося в деталях російської провокації у Чорному морі, коли російський військовий корабель начебто відкрив вогонь та здійснив огляд нейтрального торгівельного судна.
12:22
ВМС України беруть активну участь у протиповітряній обороні Одеси.
15:20
Утром 13 августа корвет Черномороского флота россии "Василий Быков" открыл огонь в нейтральных водах по сухогрузу «Сукра Окан», шедшему под флагом Палау в украинский порт Измаил. После этого с борта российского военного корабля поднялся вертолет с группой захвата иностранного гражданского судна.
15:20
Оперативне командування "Південь" ЗСУ показало, як проходять бойову підготовку на одному з прикордонних бойових катерів Морської охорони.
18:08
Интернет буквально кишит рассуждениями на тему разблокировки украинских портов. Кто только не вставляет свои свои "пять копеек" в эту далеко не простую тему.
17:05
Чорне море за останні дні стало головним місцем подій війни, яку веде Україна проти російської агресії. І саме зараз завдяки технічному прогресу Україна перейшла на морі від оборони до наступу і фактично блокує всі російські порти у Чорному морі.
11:11
В результате атаки морскими беспилотниками в Керченском проливе поврежден российский танкер-химовоз SIG, который пришел из Турции под российским флагом.
09:33
В ніч на 4 серпня у військово-морській базі Новоросійську був уражений морським дроном десантний корабель російського флоту. Також було завдано удару по Феодосії.
10:11
В ніч на 1 серпня у Чорному морі було атаковано морськими дронами відразу два російські патрульні корвети.
10:01
Журналисты американской телерадиокомпании CNN побывали на секретной украинской военной базе, где испытывают морские дроны.
13:13
Союзники України планують так чи інакше забезпечити судноплавство до українських портів від російської агресії.
18:21
Дуже коротко аналізуємо ситуацію у Чорному морі після розриву зернових угод.
11:01
На промисловій виставці у Стамбулі презентували новий український морський безпілотник. Він вже міг були застосований при атаці на російський військовий корабель "Іван Хурс".
17:51
За даними британської розвідки, російський флот готується до якихось активних дій з морської блокади Одеси.
12:32
Чорноморський флот росії виставив нові мінні загородження на фарватерах, що ведуть до морських портів Одеської області.
16:01
За даними Держдепу США, російський чорноморський флот може здійснити провокації проти судноплавства у Чорному морі.
15:05
Вночі чи вранці 25 липня було завдано удар по російському патрульному корвету чорноморського флоту "Сергій Котов".
18:38
Я звернув увагу на два факти, які свідчать про демонстрацією росіянами намірів вдатися до морського піратства, тобто до нападів на торгівельні судна у Чорному морі.
10:47
Компанія "Нібулон" за власні кошти будує невеликий річковий проимінний катер, фактично це багатоцільовий річковий тральщик.