Флот

19:29
Майже всі підводні човни російського чорноморського флоту остаточно перебазувалися до Новоросійську - тому що в окупованому Севастополі їм загрожує бавовна.
17:37
Станом на 20 вересня росіяни знову вивели в море декілька ракетних кораблів, збільшивши їх чисельність у морі до трьох.
16:00
20 вересня росіяни наростили склад оперативного з'єднання свого флоту у Чорному морі, але передислокували підводні човни у Новоросійськ.
11:46
Угруповання російського флоту, яке загрожує Одесі та іншим містам України ракетними обстрілами, залишається без змін порівняно з 18 вересня.
17:07
18 вересня російський чорноморський флот значно скоротив свою присутність у морі через звичайну штормову погоду. Зараз Одесі та іншим містам України загрожує обстрілами лише один російський ракетний корабель.
15:25
Публікуємо унікальні кадри - як виглядає зараз новий корвет "Гетьман Іван Мазепа" для ВМС України, який будується у Туреччині.
14:14
18 вересня у огляді морських новин ми, як завжди, висвітлюємо дії флоту росії, судноплавство з портів Одеської області та показуємо найцікавіше - фото нового корвету для ВМС України, що будується у Туреччині.
19:19
16 вересня кількість російських ракетних кораблів у Чорному морі постійно змінюється. Вони обстрілюють Одеську область.
16:00
15 вересня стало відомо про дуже цікаві речі щодо російського флоту у Чорному морі. А тим часом судноплавство з морських портів Одеської області нарощує темпи. Головні морські новини.
13:36
14 вересня росіяни різко збільшили склад свого оперативного з'єднання чорноморського флоту у морі, яке загрожує масованими ракетними обстрілами всій Україні, в тому числі Одесі та іншим великим містам.
16:16
Станом на 12 вересня у Чорному морі залишається 4 носії крилатих ракет "Калібр", які загрожують обстрілами Одесі та іншим містам України. Також частина кораблів повертається у Севастополь.
18:20
11 вересня російський чорноморський флот збільшив кількість ракетних кораблів у морі та дещо змінив їх операційну зону - фактично на зовнішньому рейді Севастополя.
17:07
У Чорному морі росіяни займаються передислокацією своїх кораблів з метою або підготовки до повного відступу з окупованого Криму, або передислокують туди підкріплення.
10:49
Зазвичай ми даємо аналіз дій російського флоту раз у два-три дні. Але великий масив свіжих фото та відео кораблів чф рф біля Севастополя, а також супутникові знімки дають нам можливість сьогодні, 9 вересня оперативно показати якусь дивну активність росіян та оцінити можливу загрозу від них для Одеси.
16:56
США надали Україні додаткову партію мобільних пускових установок протикорабельних крилатих ракет "Гарпун",
15:15
Вперше за декілька днів російський флот збільшив кількість ракетних кораблів у морі до трьох. Загроза ракетних обстрілів для Одеси та інших міст України зберігається.
18:44
Ми слідкуємо за діями флоту росії у Чорному морі 7 вересня. Які кораблі та в якій кількості загрожують ракетними обстрілами Одесі та іншим містам України.
14:24
Аналіз ситуації у Чорному морі 5 вересня: скільки російських кораблів загрожують обстрілами Одесі та іншим містам України.
16:06
Ще 31 серпня у США вперше за понад 40 років вийшов у море лінкор "Техас", який є ветераном Першої та Другої світових воєн.
18:01
Чорноморський флот росії 2 вересня трохи скоротив кількість ракетних кораблів у морі, які загрожують обстрілами Одесі та іншим містам України.
16:21
Станом на 1 вересня ситуація у Чорному морі залишається без суттєвих змін.
19:09
Сьогодні, у останній день серпня, ми аналізуємо стратегічну та політичну ситуацію на Чорному морі - що загрожує Одесі і наскільки реальна ця загроза з моря.
15:15
30 серпня у Чорному морі у складі оперативного з'єднання російського флоту перебувають три надводні кораблі, які погрожують ракетними обстрілами Одесі та іншим містам України.
19:04
Станом на 28 серпня росія продовжує тримати у морі чотири ракетні кораблі, що загрожують обстрілами Одесі та іншим містам України.
16:06
В Одеській області дуже активно йде судноплавство в морських та дунайських портах. Також ми продовжуємо слідкувати за діями російського флоту та загрозою від нього Одесі та іншим містам України. Головні морські новини Одеси за 28 серпня.