ФЛОТ

17:27
Рік тому, 24 березня 2022 р., Україна вперше завдала нищівного удару по російському флоту - це було у окупованому Бердянську.
16:42
У Чорному морі російський флот знову загрожує Одесі та іншим містам України ракетними обстрілами.
13:33
Європейський Союз оновив Стратегію морської безпеки від 2014 року. Вона передбачає збільшення військово-морської присутності у вигляді навчань та рейсів кораблів для демонстрації прапору у важливих і небезпечних морських судноплавних шляхах, в тому числі в Чорному морі. Про це повідомляється на сайті Єврокомісії.
10:46
Вночі 22 березня чорноморський флот росії у Севастополі був атакований безпілотниками. Результати поки що невідомі.
16:06
Вже три дні поспіль росія не виводить у море свої ударні ракетні кораблі. Тому загрози удару з моря для Одеси поки що немає.
12:34
16 березня росіяни значно наростили сили свого флоту у Чорному морі. Як це загрожує Одесі?
16:26
У Туреччині почали будувати другий корвет типу Ada для військового флоту України.
14:02
Військово-Морські Сили України отримають від Королівства Нідерландів два протимінні кораблі класу Alkmaar. Але з урахуванням військового часу і заборони на проходження чорноморських пррток для воюючих держав, це станеться не раніше 2025 року.
12:32
З вечора 14 березня у Чорному морі знаходяться 4 російські ракетні кораблі, які загрожують ударом по Одесі.
12:13
На середину дня 13 березня Одесі загрожують ракетними обстрілами три російських кораблі.
18:28
Станом на 10 березня росіяни продовжують тримати в морі ракетоносці, але з дуже обмеженою кількістю ракет.
18:20
Вдень 7 березня всі російські ударні кораблі у Чорному морі повернулися до баз. Одесі поки що не загрожує ракетний удар з моря.
14:42
6 березня російський чорноморський флот продовжує тримати у морі ракетні кораблі напоготові для можливого удару по Одесі.
09:50
Росіяни продовжують перевозити морем з Сирії на російську територію морським шляхом військову техніку та спорядження.
13:13
3 березня російський чорноморський флот значно скоротив свої сили у Чорному морі, які можуть загрожувати Одесі.
16:37
Вдень 1 березня чорноморський флот росії повернув до бази з чергування у морі один з ракетних підводних човнів. Однак ризик ракетного удару по Одеській області залишається.
11:39
Неподалік від Кінбупнської коси було знищено 4 російські катери, які окупан и викорустовували для диверсійно-розвідувальних груп.
15:16
28 лютого російський чорноморський флот готується до участі в масованому ракетному ударі, однією з цілей якого може бути Одеса.
13:23
27 лютого загрозу для Одеси та інших міст України становить один російський підводний човен.
14:14
25 лютого вперше за кілька днів у Чорному морі є російський корабель-ракетоносець, який загрожує обстрілом Одесі.
16:36
За останню добу по російським окупантам у Маріуполі завдали два удари, від яких знищено склади боєприпасів та логістику їх доставки. Також при цьому виявилося, що росіяни використовували для перевезень захоплений корабель управління ВМС України "Донбас".
14:22
Станом на 21 лютого всі російські кораблі з ракетами у Чорному морі відступили у свої бази. Одесі на даний момент не загрожують російські ракетні удари.
14:44
Чорноморський флот росії останніми днями протягом лютого змінив тактику своїх дій. І це має у собі загрозу для Одеської області. Досліджуємо, що саме відбувається у морі.
16:04
10-11 лютого росіяни тримають в Чорному морі досить значні сили, які напередодні брали участь у ракетних ударах по Одеській області.
14:04
Вже третій день поспіль росіяни тримають у базах всі свої ударні кораблі чорноморського флоту.