Флот

21:55
Аналізуємо ситуацію у Чорному морі після останнього обстрілу Одеси з кораблів - вони вже другий день поспіль вивели у бази свої ракетоносців. Що робить російський флот та як Україна відповідає створенням флоту дронів.
17:07
7 грудня чорноморський флот росії значно скоротив свою присутність у Чорному морі. Одесі та іншим містам України загрожує ракетним обстрілом всього один підводний човен.
17:31
3 грудня російський чорноморський флот значно наростив свої сили у морі та готується до ракетних обстрілів Одеси та інших міст України.
22:31
Чорноморський флот росіян сховався у свої бази та має дуже обмежені можливості для того, щоб загрожувати Одесі ракетними обстрілами.
15:10
Сьогодні, 28 листопада, чорноморський флот росії вперше за кілька днів вивів у море надводний корабель - ракетоносець. Це свідчить про посилення загрози ракетних ударів для по Одеській області.
17:17
Всі ракетні кораблі чорноморського флоту росії сховалися у свох базах і тому на деякий час не несуть загрози обстрілів для Одеси та інших міст України.
22:58
22 листопада у Чорному морі немає російських ракетних кораблів. Тому тимчасово загрози ракетних ударів з моря для Одеси та інших міст України немає.
20:25
Обидві основні бази чорноморського флоту росії опинилися під постійною загрозою неминучого удару з боку українського флоту - і Севастополь, і Новоросійськ. Доповідаємо поточне становище у Чорному морі та можливість загрози для Одеси від росіян з моря.
21:08
Поточна оперативна ситуація у Чорному морі: Одесі та іншим містам України 20 листопада загрожує обстрілами всього один підводний човен з ракетами зі всього складу російського чорноморського флоту.
20:01
До британського порту Портсмут прийшов найновіший американський авіаносець, на якому піднято прапор України.
11:17
Аналізуємо наявне становище російського чорноморського флоту та 5 варіантів його подальшої долі - всі вони ведуть до загибелі чи капітуляції.
20:03
Під час масових ракетних обстрілів України чорноморський флот росії задіяв всі свої можливі ударні сили. Після цього активність росіян у морі значно зменшилася.
18:25
Загальна кількість російських кораблів у Чорному морі 13 листопада дещо зменшилася, але все одно залишається на чергуванні один ракетний корабель. Загроза обстрілів для Одеси зведена до мінімуму.
19:09
Де можна побачити російський флот 12 листопада та як він може загрожувати Одесі? Як Україна спробує дати асиметричну відповідь чорноморському флоту росії.
15:56
11 листопада Одесі та іншим містам України можуть загрожувати обстрілами два російські ракетні кораблі.
14:34
Станом на 9 листопада у Чорному морі вже більше доби немає жодного ракетного корабля російського флоту, який становив би загрозу для Одеси.
18:08
Ми продовжуємо досліджувати діяльність російського флоту та можливість його загрози з Чорного та Середземного морів для Одеси та інших міст України.
18:20
Показуємо щось дуже цікаве - як стоять пошкоджені фрегати "Адмирал Макаров" та "Адмирал Эссен" у Севастополі на ремонті та, як звичайно, аналізуємо дії російського флоту та його можливість загрожувати Одесі.
15:26
Станом на 2 листопада ракетними обстрілами Одесі та іншим містам України загрожує лише один російський корабель у морі. Загальний ж стан чорноморського флоту у росіян просто жалюгідний.
17:17
1 листопада у Чорному морі вперше за кілька місяців не зафіксованого жодного ракетного корабля російського флоту, який міг би загрожувати Одесі ракетним обстрілом.
16:30
Вже можна побачити, як виглядає російський фрегат "Адмирал Макаров" після завданих йому пошкоджень під час удару безпілотниками по Севастополю 29 жовтня.
15:47
Задля безпеки судноплавства у напрямку портів Одеса, Чорноморськ і Південний Туреччина, США та деякі держави Європи готові задіяти військову силу і вже збільшують свою військово-морську присутність у Чорному та Середземному морях.
09:43
В ефірі телеканалу "Перший Міський. Одеса" підвели підсумки удару по флоту росії у Севастополі та проаналізували наслідки цього, в тому числі для Одеси.
17:07
Для Одеси та інших міст України зберігається загроза ракетних обстрілів з російських військових кораблів навіть після пошкодження фрегата "Адмирал Макаров".
14:03
Давайте проаналізуємо як саме і чим було завдано удару по російській головній базі чорноморського флоту - Севастополю та які кораблі було уражено.