Флот

12:27
Останні події у Чорному морі: факти атак на російський корвет і аналіз удару по Севастополю.
17:17
13 вересня стало відомо про знищення ще одного російського військового катеру.
14:14
Внаслідок успішного ракетного удару по Севастополю великий десантний корабель російського флоту "Мінськ" можна вважати знищеним.
09:56
Внаслідок успішного українського удару по окупантам у Севастополі уражено два російські військові кораблі - десантний корабель та ракетний підводний човен.
09:32
Ракетний удар росіяни в ніч на 25 серпня, як виявилося, був спробою атакувати нейтральне торгівельне судно в порту Одеси -
17:17
З 11 по 15 вересня у Чорному морі у румунських водах біля гирла Дунаю проходять традиційні військово-морські навчання формату "Україна-НАТО" "Сі-Бриз".
13:13
Останні події у Чорному морі та навколо нього показують, що цивілізованому світу набридло панькатися з росіянами та їх зазіханнями на свободу судноплавства. Фактично союзники України почали процес зачистки Чорного моря від російського флоту, а самі росіяни почали відновлювати історичну традицію свого чорноморського флоту - топити його.
13:57
Законопроект про безпеку у Чорному морі, схвалений Конгресом та Сенатом США, може передбачати перебування американських військових кораблів з метою захисту свободи судноплавства.
12:12
Безпілотник морської авіації ВМС України знищив російський катер при спробі окупантів висадити десант.
11:01
Тактика ракетних ударів російських агресорів силами чорноморського флоту змінилася.
10:31
За словам керівника ГУР Міноборони Кирила Буданова, українські морські дрони зараз виробляються серійно та стали головною загрозою для російського флоту.
17:12
Нещодавно у Чорному морі відбулося зіткнення українських катерів з російською авіацією, яке завершилося ураженням російського винищувача. Що ж там відбувалося?
10:03
Окупанти почали використовувати порт Маріуполя як військово-морську базу на Азовському морі.
12:59
На другому корветі, який будується в Туреччині для військового флоту України, відбулася офіційна церемонія закладки.
11:30
Два російських військових корабля у Чорному морі знову були атаковані морськими дронами. Результати атаки поки що невідомі.
13:17
За інформацією ВМС України, зараз 5 з 12 наявних у Чорному морі російських десантних кораблів так чи інакше виведені з ладу.
11:41
Останніми днями росіяни зазнали у Чорному морі ряд навіть не поразок, а таких собі принизливих ляпасів по тому, що у нормальних людей зветься обличчям, а у самих росіяни - тим, чим хрюкають.
12:02
Українські морські дрони розробляє та виготовляє безпосередньо СБУ. Один з таких дронів у липні пошкодив збудований росіянами Керченський (Кримський) міст, інші - російські десантний корабель та танкер.
13:13
Розбираємося в деталях російської провокації у Чорному морі, коли російський військовий корабель начебто відкрив вогонь та здійснив огляд нейтрального торгівельного судна.
12:22
ВМС України беруть активну участь у протиповітряній обороні Одеси.
15:20
Утром 13 августа корвет Черномороского флота россии "Василий Быков" открыл огонь в нейтральных водах по сухогрузу «Сукра Окан», шедшему под флагом Палау в украинский порт Измаил. После этого с борта российского военного корабля поднялся вертолет с группой захвата иностранного гражданского судна.
15:20
Оперативне командування "Південь" ЗСУ показало, як проходять бойову підготовку на одному з прикордонних бойових катерів Морської охорони.
18:08
Интернет буквально кишит рассуждениями на тему разблокировки украинских портов. Кто только не вставляет свои свои "пять копеек" в эту далеко не простую тему.
17:05
Чорне море за останні дні стало головним місцем подій війни, яку веде Україна проти російської агресії. І саме зараз завдяки технічному прогресу Україна перейшла на морі від оборони до наступу і фактично блокує всі російські порти у Чорному морі.
11:11
В результате атаки морскими беспилотниками в Керченском проливе поврежден российский танкер-химовоз SIG, который пришел из Турции под российским флагом.