Флот

11:01
Аналізуємо діяльність російського чорноморського флоту у останні кілька днів після 14 січня 2023 року.
13:01
Сьогодні чорноморський флот росії продовжує загрожувати ракетним обстрілом Одесі та іншим містам України
15:09
15 січня у Чорному морі все ще перебувають російські ракетні кораблі, які продовжують загрожувати Одесі ракетним ударом з моря.
14:09
Вдень 14 січня російський чорноморський флот вперше за 2023 рік вивів у море значні сили та загрожує ракетним обстрілом Одесі. На середину дня у морі перебувають аж 5 ракетоносців.
13:23
13 січня загроза ракетного обстрілу Одеси з моря відсутня - ракетоносців російського флоту в морі немає.
12:32
Дії чорноморського флоту росії свідчать про його підготовку до ракетного удару по Одеській області та іншим регіонам України. Що ж відбувається з російськими кораблями?
15:49
11 січня вперше у 2023 році зафіксовано вихід у Чорне море російського ударного корабля-ракетоносця.
15:15
Росіяни втратили минулої доби ще одну бойову одиницю флоту. Всього ж чорноморський флот росії втратив вже 17 кораблів та катерів. Що ж відбувається з російським флотом? Також покажемо останні фото крейсеру "Москва".
11:01
8-9 січня кораблі російського чорноморського флоту знову вийшли в море. Але загроза ракетних обстрілів для Одеси поки що відсутня.
18:53
Флот росії, якщо судити з його фактичної присутності у Чорному морі, у перші дні 2023 року майже повністю відступив у бази через свою стратегічну поразку.
15:20
5 січня росіяни тримають в морі найменшу кількість бойових одиниць за весь період війни. Загрози з моря для Одеси тимчасово немає.
20:23
Дефіцит ракет, страх перед українським ударом у відповідь та штормова погода - це 3 причини низької активності російського чорноморського флоту та його відступу у бази, що фактично означає його поразку і розгром та нездатність загрожувати Одесі.
13:35
Протягом перших трьох днів 2023 року чорноморський флот росії не виводить у море свої ударні кораблі-ракетоносці.
18:10
30 грудня російський флот продовжує загрожувати Одесі та іншим містам України обстрілами після вчорашнього удару.
10:10
28 грудня російський флот не загрожує Одесі та іншим містам України обстрілами.
11:33
Вже кілька днів поспіль чорноморський флот росії тримає напоготові кілька кораблів-ракетоносців та загрожує обстрілами Одесі.
12:38
Придбаний Україною науково-дослідницький криголам "Ноосфера" (раніше "Джеймс Кларк Росс"), приписаний до порту Одеса, відправився у другу антарктичну експедицію - з південноафриканського Кейптауну.
17:55
Аналіз діяльності чорноморського флоту росії показує, що 22-23 грудня росіяни підвищили свою активність у морі. Це може свідчити про підготовку до виходу в море "Каліброносців" для удару по Одеській області та іншим регіонам України.
13:23
На судоремонтном завода №35 "Звездочка" в Мурманске горит флагман военно-морского флота россии, авианесущий крейсер "Адмирал Кузнецов".
15:42
21 грудня у Чорному морі знову немає російських кораблів-ракетоносців, які несуть потенційну загрозу обстрілів для Одеси та інших міст України.
20:48
Одеса та інші міста України станом на 20 грудня залишаються без загрози російських ракетних ударів з моря - адже чорноморський флот рф відступив у свої бази.
17:18
Вперше після 5 грудня росіяни в веди у море надводний ракетоносець, який загрожує Одесі обстрілом.
16:16
Одне з онлайн-видань оприлюднило нові подробиці знищення флагману російського флоту крейсера "Москва", який до цього приймав участь в операціях по окупації острова Зміїний та підтримував демонстраційні дії інших кораблів проти Одеси.
14:55
У окупованому росіянами Криму риють окопи на пляжах - тому що російські окупанти всерйоз бояться морського десанту від ВМС України. Також аналізуємо ситуацію у Чорному морі на 13 грудня.
12:57
Напередодні Одесу відвідали міністри оборони України та Швеції. Український міністр розповів про подальшу долю ракетного крейсера, який багато років стоїть недобудованим в Миколаєві.