Происшествия

13:49
Поліція затримала в Одесі чоловіка, який через соцмережі закликав росію завдати ракетного удару по місту за прикладом Вінниці.
10:15
Увечері 19 липня в порту Рені на півдні Одеської області горіли три автомобільні цистерни з паливно-мастильними матеріалами. При цьому загинула одна людина.
16:59
В Одеській області затримали "чорних реєстраторів", які заволоділи нерухомістю вартістю понад 70 мільйонів гривень за допомогою підроблених документів.
15:32
Після останніх ракетних обстрілів Одеси та Одеської області поліція затримує колаборантів, які знімали наслідки ударів і публікували ці знімки або відправляли їх до росії.
16:26
14 липня стало відомо про ще двох затриманих колабораціоністів та можливих шпионів в Одесі. Про це повідомила речниця патрульної поліції Одеської області Алла Марченко.
17:27
Ще одне гучне затримання в Одесі. Вже не в перший раз затримують "активіста", що маскувався під "антикорупціонера".
13:32
Черговий затриманий СБУ проросійський агент виявився помічником місцевого депутата та колишнього мера містечка Сарата Анатолія Негодяєва.
16:36
СБУ затримала в Одесі російського агента, який розвідував позиції протикорабельних комплексів ЗСУ та військових частин.
17:27
За повідомленням патрульної поліції Одеської області, 7 липня в Одесі затримали трьох любителів росії, які займалися антиукраїнськими справами.
18:50
Відносини голови Білгород-Дністровської районної ради Григорія Мельниченка та мера Білгород-Дністровського Віталія Граждана дуже далекі від ідеальних - два посадовці вчинили між собою жалюгідну бійку під час сесії.
18:08
У одного з депутатів Одеської міськради від партії "ОПЗЖ" вилучили 2,5 мільйони гривень, за які він вже під час війни вів проросійську політичну діяльність. Хто ж цей наш "герой"?
12:22
СБУ і патрульна поліція повідомляє відразу про два затримання діючих в інтересах росії агентів в Одесі та Одеській області.
16:41
СБУ задержала вражеского агента, собиравшего разведданные для ракетных ударов по Одесской области - по мосту через Днестровский лиман в Затоке
14:50
Прокуратура передали в суд обвинительный акт в отношении бывшего капитана порта "Южный" по факту служебной халатности, которая имела тяжелые последствия в виде кораблекрушения танкера "Делфи". Об этом сообщила пресс-служба Одесской областной прокуратуры.
15:59
Когда-то он был одесситом и даже народным депутатом. А затем стал просто государственным изменником, сейчас же еще и обвиняется в коллаборационизме.
17:55
Он преподавал информатику в школе в поселке Сергеевка Беогород-Днестровского района.
10:32
Некоторые крупные чиновники Кабинета министров и Торгово-промышленной палаты Украины были агентами россии.
16:26
Очередного любителя "русского мира", поддерживавшего российскую агрессию против Украины, задержали в Белгороде-Днестровском Одесской област.
13:30
Речь идет о бывшем главе Килийской районной администрации, который во время своего пребывания в должности незаконно продал землю в заповедных угодьях дельты Дуная.
14:55
Правоохранительные органы задержали депутата Одесского облсовета за взятку.
13:03
Злоумышленников задержали при попытке продать здание и земельный участок под ним за 600 тысяч долларов США по поддельным фиктивным документам
15:01
По информации областной прокуратуры, в Одесской области задержаны шестеро граждан Украины, которые одобряли российскую агрессию против нашей страны.
16:39
Прокуратура официально сообщает о подозрении арестованному ранее в Одессе военнослужащему терробороны, который реализовывал товары гуманитарной помощи военного назначения.
15:52
В одном из бюро переводов города Батуми в Грузии российские граждане сорвали флаг Украины, избив сотрудницу бюро. Об этом сообщило издание Net Gazeti.
13:04
В Одесской области СБУ сообщила о подозрении очередному поклоннику «руZZкого мира» из пгт Черноморское.