Происшествия

12:41
Одіозний міністр освіти часів Януковича Дмитро Табачник виявився державним зрадником, що зараз давав вказівки окупаційним адміністраціям - як їм працювати
11:30
Поліція минулої ночі затримала в Одесі під час комендантської години двох чоловіків зі зброєю та патронами у Старобазарному сквері.
15:10
Невеликий легкомоторний літак CESSNA 182R був затриманий при спробі його перевезення через кордон до Молдови у Одеській області на КПП "Старокозаче".
12:16
Вранці 16 листопада під час повітряної тривоги в Одесі пролунав вибух.
14:04
Посадовці Держпродспоживслужби в Одеській області вимагали хабарі від експортерів української аграрної продукції, яка відправлялася на експорт "зерновим коридором".
16:36
Поліцейські викрили у Одесі підпільну друкарню, де виготовляли фальсифіковані довідки та посвідчення з висновками про непридатність потенційних призовників до проходження військової служби за станом здоров’я. Ці документи могли  використовуватися для перетину державного кордону України.
12:13
Мова йде про спробу теракту на залізниці в Одеській області ще 2014 року.
12:48
Учасник терористичного угруповання, відомого як батальон "Призрак" у сепаратистів Донбас, затриманий в Одесі.
14:17
Вранці 3 листопада на автотрасі Одеса - Рені поблизу Ізмаїла перекинувся пасажирський автобус, який виконував регулярний рейс з Варни до Одеси.
11:11
31 жовтня спалахнула пожежа у будинку на розі вулиць Грецької та Катерининської, відомим як "Два Карла".
09:15
СБУ затримала диверсанта російської воєнної розвідки, який готував вибухи на Одеській залізниці.
16:26
Вертоліт знаходився в контейнері протягом 15 років - ще з 2007-го. Літальний апарат модернізують та передадуть ЗСУ.
10:54
Мова йде про історію з затриманням депутата Одеської облради Дмитра Чапіра за вимагання хабаря від головного лікаря лікарні.
14:10
Або історія про те, як не доводить до добра спроба участі у терористичних організаціях для одеситів.
14:19
Очільник поліції міста Южний в Одеській області виявився хабарником. Власне, як раз при отриманні хабаря на суму в 5 тисяч доларів його і затримали.
12:38
Політика у поліції Одеської області проста - якщо місцеві мешканці кликають росію, то їх затримують, а потім судять за колабораціонізм та державну зраду.
17:55
Депутат Одеської обласної ради 2010-2015 рр. від сепаратистськох партії "родина" отримав заочно термін у 15 років ув'язнення за державну зраду - за участь у бойових дій у складі терористичних збройних формувань та антиукраїнські пости у соцмережах.
11:53
Патрульна поліція Одеської області повідомила про затримання трьох людей, що переписувалися з росіянами та фотографували інфраструктуру.
11:47
СБУ повідомляє про затримання блогера, який оприлюднив відео обстрілу Бурштинської ТЕС у Івано-Франківській області.
12:05
На Одеській митниці виявили схему приховування товарів від розмитнення, що вже спричинило збитки в 47 млн ​​гривень. Про це повідомляє ДБР.
12:22
Троє високопоставлених співробітників поліції Одеського району затримані за вимагання грошей та хабарництво.
16:20
Одеська спеціалізована військова прокуратра повідомила, що затриманий раніше в Одесі зрадник засуджений і отримав покарання у вигляді штрафу в 100 тисяч гривень.
14:56
В Одесі та Києві затримали злочинців-наркоторгоців, які входили до злочинного угруповання колишнього нардепа-зрадника Іллі ківи. Після провалу планів росіян по окупації Києва та Одеси прибічники ківи перетворилися на звичайних наркоторговців.
17:50
Відразу п'ятерих фанатів росії викрили в Одесі та Одеській області СБУ.
14:51
А точніше - на території Дунайського біосферного заповідника.