Происшествия

12:44
Група колишніх українських спецслужбовців працювала на російське фсб з метою розвідки про інфраструктуру та дислокацію сил оборони України у Одеській області.
12:57
СБУ знешкодила агентурну мережу фсб: серед затриманих – посадовець транспортної компанії з Одеської області.
14:49
Служба безпеки викрила у Одеській області шахрая, який видавав себе за діючого співробітника СБУ.
15:11
Продаж квартир у майбутній новобудові в Одесі на розі вулиць Колонтаївської та Мечникова виявився шахрайською схемою.
12:43
Незважаючи на зусилля правоохоронних органів, схеми по вивезенню за кордон тих, кому це заборонено через військовий стан, продовжують свою діяльність.
17:10
СБУ затримала ще 4-х ворожих агітаторів: серед них – тіктокер з Одеси, який вихваляв удар «Іскандерами» по Харкову 2 січня
14:42
На Одеській митниці виявили майно білоруської компанії на понад 61 млн доларів та передали на потреби ЗСУ, інформує ДБР.
13:44
СБУ затримала агента фсб, який готував екологічний теракт у Одеській області - у вигляді російського обстрілу локацій, де зберігаються ядохімікати та інші токсичні речовини.
12:02
За матеріалами СБУ 15 років за ґратами проведе російський агент, який шпигував за річковим портом Ізмаїла та інфраструктурою Одеської області.
11:07
У Одеській області ДБР викрило посадовця військкомату, який "відмазував" від мобілізації за хабарі - його затримали.
12:41
В одному з національних парків Одеської області його очільник організував незаконну схему вирубки лісу, чим завдав державі шкоди на 145 мільйонів.
17:47
8 січня у соцмережах розповсюджували фото вітрогенератора, який впав у південній частині Одеської області. Чому ж він впав?
16:58
СБУ та НАБУ викрили суддю у Одеській області, який за хабарі дозволяв ухилянтам виїжджати за кордон.
11:30
Мова йде про заступника міського голови Южного Дмитри Любивого.
16:11
Працівники ДБР викрили та затримали посадовця Укртрансбезпеки, який заробляв мільйони, пропускаючи фури з зерном, що не відповідали габаритно-ваговим нормам.
13:43
Якщо зрадника, сепаратиста та гауляйтера окупантів на території Донецької області пушиліна впіймають, то він сяде у тюрму на 15 років, мінімум.
15:25
Зрадник, який фотографував будівлю ТЦК в Одесі та відправляв кадри до росії - отримав 12 років тюрми.
12:57
Мешканець півдня Одеської області, який активно лайкав та репостив російський антиукраїнський контент у забороненій соцмережі, відправили на 3 роки за грати.
14:44
Черговий "канал" перетину кордону за криптовалюти перекрили у Одеській області.
14:54
Одеська поліція затримала жінку, яка у соцмережах відкрито підтримувала і виправдовувала дії російських окупантів.
11:34
За матеріалами СБУ 15 років тюрми отримав агент-спецпризначенець фсб, який хотів завербувати співробітницю Служби безпеки в Одеській області.
11:40
Правоохоронні органи продовжують розслідування корупційної діяльності колишнього воєнкома Одеської області Євгена Борисова.
17:17
За матеріалами СБУ 15 років тюрми отримав російський агент, який «полював» на військові аеродроми та полігони Одеської області.
13:56
У справі про незаконну приватизацію, тобто, фактично, крадіжку, одеського аеропорту, було заочно заарештовано екс-мера Одеси Олексія Костусєва.
12:18
СБУ затримала в Одесі зрадника, який хотів балотуватися до Верховної Ради України, щоб шпигувати для фсб.