ПОДІЇ

14:49
СБУ затримала коригувальників ворожого вогню по позиціях ЗСУ на східному і південному фронтах - в Донецькій та Одеській областях.
17:07
Затриманий вивідував дані про позиції української армії.
13:19
В Одесі поліція викрила та затримала адміністраторів мережі проросійських каналів, серед яких були неповнолітні.
16:36
Група зрадників вчинила в Одесі провокативну акцію та планувала зробити ще одну у день народження путіна, а також займалася викраденням людей.
12:54
Продовжуються затримання різноманітних колаборантів та любителів російської агресії та "русскогомира" в Одесі.
10:55
Дмитро Фучеджі, який очолював одеську міліцію 2 травня 2014 року та не запобіг масовим заворушенням, в результаті яких загинуло 48 людей, заочно відправиться під суд.
10:10
Вранці 29 вересня на автодорозі між Одесою та Южним сталася аварія - вантажівка зіткнулася з пасажирським автобусом. 17 людей постраждали.
12:12
СБУ затримала російського агента, який "наводив" удари дронів-камікадзе на півдні Одеської області.
10:10
Увечері 25 вересня біля Ізмаїлу згоріли чотири вантажних машини - два бензовози та два зерновози.
12:25
СБУ інформує про вже виявлені факти зрадницької діяльності одного з колишніх лідерів колишньої партії опзж Віктора Медведчука. Одна з його проросійських агентурних мереж діяла в Одеській та Івано-Франківській областях.
14:20
Голова однієї з територіальних громад Одеської області по документам провів ремонт доріг на 3 мільйони гривень, але насправді ремонту не було, а гроші він привласнив собі.
11:11
Чергового зрадника з Одеської області віддали під суд.
17:55
Під час війни один з топ-чиновників "Одеської залізниці" вимагав щомісячно по 25 тис. гривень за розміщення торгівельного об'єкту на території одного з вокзалів та за торгівлю у приміських потягах - та був затриманий при отриманні хабаря.
16:18
Мешканця міста Южний Одеської області судять за колабораціонізм.
15:19
За інформацією СБУ, суд виніс вирок бойовику терористичних організацій "лднр" - його посадили на 14 років ув'язнення.
16:26
Затримана робила це під час проїзду у автобусі.
11:50
У ході спецоперації в Одесі затримано агента російських спецслужб - колишнього керівника кримінальної розвідки Управління боротьби з оргзлочинністю (відоме як розформоване у 2015 році УБОЗ) МВС України.
15:03
В Одеській області засудили жителя, який приєднався до терористичної організації "ДНР" і став гранатометником. Про це повідомили в пресслужбі Одеської обласної прокуратури.
13:34
Але плани зрадників створити у Одеській області проросійський канал з назвою "Український медіа-центр "Таврія" провалилися - тому що її затримали.
17:58
В Одесі СБУ затримала представників криміналітету, які займались вимаганням і розбійними нападами.
09:44
Діяльність "партії шарія" остаточно заборонена по всій Україні.
10:37
2020 року одесит закликав мешканців Буковини до сепаратизму. Суд покарав його аж у 2022 році.
14:44
Дві ботоферми, які створювали та розповюджували проросійський контент, ліквідували кіберфахівці СБУ в Одесі та у Київській області.
18:51
Оперативники управління стратегічних розслідувань в Одеській області спільно з детективами НАБУ викрили протиправну «схему» заволодіння коштами шляхом нарахування заробітної плати керівником морського порту Південний.
11:36
А точніше - за участь у воєнних діях у складі підрозділів так званої "лнр".