30 травня 2024

17:50
США разрешают Украине использовать переданные ей системы ПВО, в том числе зенитные ракетные комплексы (ЗРК) Patriot, для уничтожения ракет и истребителей над территорией россии, если те представляют угрозу для Украины. Об этом сообщила американская газета The Washington Post со ссылкой на источник в администрации президента США Джо Байдена.
17:39
Вночі 30 травня Україна завдала ракетний удар по російським окупантам біля Керченського мосту.
13:23
Морські дрони ГУР України потопили два російських катери біля берегів окупованого Криму, незважаючи на опір росіян.
13:18
В ночь на 30 мая 2024 года после продолжительной болезни (опухоль головного мозга) скончалась Анастасия Заворотнюк, создавшая новый телевизионный штамп - недостаточно воспитанной (но душевной), малообразованной (хотя и смышленой) украинки, приехавшей в москву на заработки, но сумевшей благодаря своей искренности и простоте завоевать не только души детей, но и сердце их отца.
13:07
США і Німеччина як країни, які постачають Україні найбільше зброї, різними способами надають дозвіл на використання цієї зброї для ударів по військовим об'єктам на російській території.
07:56
Анонсовані артилерійські боєприпаси від Чехії надійдуть до України вже у перші дні червня.
20:19
Україна може отримати шведські винищувачі Gripen після того, як інші союзники нададуть досить значну кількість F-16.
11:14
Вже відомо, скільки російських дронів було збито у Одеській, Миколаївській та Херсонській областях
09:05
В настоящий момент существует целый пяд животрепещущих вопросов, которые волнуют лично меня (а возможно, кого-то из вас) больше всего. Чтобы найти на них ответы, не обязательно строить теории невероятности, а достаточно включить мозги и попытаться отыскать самые простые и правильные решения.
22:41
Ракетний корвет "Гетьман Іван Мазепа" ВМС України вийшов у море на перші ходові випробування.
07:37
У ніч на 30 травня 2024 р. відбувся новий повітряний удар, який росіяни завдали дронами-камікадзе та крилатими ракетами зі стратегічних бомбардувальників. Перед цим вони завдали ракетний удар по Одесі.
22:59
Повідомляємо про найважливіші події на фронтах за підсумками доби 29 травня 2024 р. на основі офіційної інформації Генерального штабу ЗСУ. Вночі був комбінований повітряний удар росіян крилатими ракетами і шахедами