9 мая 2024

16:24
Небольшая экскурсия по местам боевой славы украинских беспилотников:
14:56
З 10 травня починаються рейси швидкісних пасажирських катерів через Дністровський лиман за маршрутом Овідіополь - Білгород-Дністровський.
14:18
Через три місяці після відставки з посади головнокомандуючого ЗСУ генерала Валерія Залужного призначено послом до Великобританії.
13:29
Стало відомо, як саме збивали російські дрони типу "шахед" над Одеською областю вночі 9 травня.
13:25
Це рішення прийняте на рівні послів країн Європи у Євросоюзі і надалі має бути затвердженим Радою Євросоюзу.
13:07
Одна з будівельних компаній почала зводити багатоповерхівку у селищі Затока, потім збанкрутувала - і тепер недобудову продає держава з аукціону.
11:19
9 травня на засіданні Верховна Рада звільнила двох міністрів - Олександра Кубракова та Миколу Сольського.
12:04
В рамках вже виділеного фінансування США готують новий пакет військової допомоги для України.
11:27
В то время, когда весь мир скорбит о погибших во Второй мировой войне, одна отдельно изъятая из цивилизации страна радостно празднует день победы. Причем, с каждым годом все радостнее и радостнее, помпезнее и помпезнее. Но самое любопытное то, что стоящие на на трибунах и проходящие мимо них с головами дедов на палках вполне искренне считают себя победителями, хотя ничего, кроме собственного дерьма в дощатом нужнике даже не нюхали.
07:12
Удар дронами у ніч на 9 травня повністю прийшовся на Одеську область.
07:38
Інформуємо про головні події останньої доби на фронті станом на ранок 9 травня 2024 р. на основі офіційних даних Генштабу ЗСУ. Вночі був удар дронами-камікадзе по Одеській області.