23 травня 2024

16:39
Понятно, что речь идет об уголовном деле, которое покойный "правильный арестант" требовал открыть в отношении руководства российской армии.
16:35
Уряд Великобританії та країн-партнерів знайшли можливість надати додатковий пакет військової допомоги для посилення ППО та морської оборони на 150 мільйонів фунтів стерлінгів.
16:06
Напередодні дня морської піхоти України, який відзначається 23 травня, ВМС України показали навчання з десантної операції зі швидкісних катерів на необладнане узбережжя.
15:53
Эти крылатые слова произнес когда-то дядя Митя из фильма "Любовь и голуби". В отличие от Владимира Меньшова (снявшего этот фильм) и Александра Михайлова, сыгравшего в нем главную роль, дядя Митя, вернее, Сергей Юрский не поддерживал войну в Чечне и Грузии, осудил аннексию Крыма и призвал «от возврата к сталинизму, от национализма и старческого имперского синдрома, от репрессий во внутренней политике, от тотального воровства и попрания права». Умер он в 2019 году, не дожив до вторжения в Украину российских оккупантов 2 года и 349 дней.
15:42
Власники знищених російськими обстрілами квартир в Одесі вже досить довго не можуть отримати гроші для купівлі нового житла для себе за державною програмою "єВідновлення".
15:09
Генеральний штаб ЗСУ інформує про поточну ситуацію на фронті на середину дня 23 травня 2024 р. з акцентом на Харківський і Східний напрямки.
13:40
Норвегия с 29 мая закрыла въезд для российских туристов. Об этом заявило правительство в Осло на своем сайте 23 мая.
12:46
Одна з моніторинтових груп стверджує, що після українського ракетного удару по окупованому Севастополю російський корвет "Циклон" дійсно затонув біля причалу, що підтверджено поки що не оприлюдненими фото.
12:38
Більшість обсягу зернових вантажів зараз йде залізничними транспортом до портів Одеської області.
12:03
В сети появился целый ряд, казалось бы, не имеющих друг к другу сообщений, которые могут отразиться на финансовой помощи Запада Украине.
10:44
У Конгресі США поступово наростає кількість топ-політиків, які вимагають від президента Байдена та уряду надати Україні дозвол на удари по російській території американською зброєю. Поки що американська зброя застосовуюється лише для ударів по росіянам на окупованих територіях.
09:50
Фонд держмайна (ФДМУ) готується відновити приватизацію портової інфраструктури на Дунаї та виставити на продаж сухий порт. 
08:19
Будучи неисправимым оптимистом, всегда нахожу даже в самом плохом нечто хорошее. Не даром говорят, что нет худа без добра.
08:17
Інформуємо про найважливіші події на фронті за підсумками доби 22 травня 2024 р. на основі офіційних даних Генштабу ЗСУ. Вночі повітряного удару росіян не було, хоча в Одесі двічі за ніч були повітряні тривоги.
08:14
Сьогодні стабілізаційні відключення електроенергії будуть за графіками протягом всієї доби.