3 травня 2024

15:34
Ми дуже звикли, що повномасштабна війна йде з 24 лютого 2022-го. Майже два з половиною роки. Але насправді Україна обороняється, так чи інакше, з весни 2014-го - вже 10 років. А сама росія почала підготовку своєї агресії набагато раніше.
15:11
Как всегда начнем с терминов: дежавю - психическое состояние, при котором человек ощущает, что когда-то уже был в подобной ситуации или в подобном месте, однако, испытывая такое чувство, обычно не может, несмотря на его силу, связать это «воспоминание» с конкретным моментом из прошлого.
15:28
На Великдень в Одеській області через комендантську годину нічних богослужінь не буде. А додатокові заходи безпеки буде забезпечувати поліція.
14:57
Для дунайських портів Одеської області, які обслуговує Адміністрація морських портів України, збудовано новий лоцманський катер.
14:04
Главное управление разведки Министерства обороны Украины назвало ориентировочные запасы в россии современных ракет дальностью свыше 300 км, а также динамику их производства.
13:44
СБУ та Національна поліція ліквідували ще 8 «схем для ухилянтів», одна з яких була у Одеській області.
11:27
Італія готує пакет військової допомоги Україні, який буде включати в себе зенітно-ракетний комплекс SAMP/T, який здатний протидіяти балістичним ракетами.
08:35
У південній частині Одеської області сталася пожежа на магістральному тепловозі.
08:23
Керівник міністерства закордонних справ Великобританії та екс-прем'єр-міністр Девід Кемерон вважає, що британською зброєю можна бити по російській території.
07:49
Інформуємо про головні події останньої доби на фронті за офіційними даними Генштабу ЗСУ станом на ранок 3 травня 2024 р.