13 травня 2024

17:08
Уряд Іспанії чи не вперше готує цілий пакет військової допомоги Україні, який включатиме дуже багато озброєння від важкої бронетехніки до систем ППО.
16:48
Известное американское издание The Wall Street Journal, специализирующееся на вопросах бизнеса и финансов нежданно-негаданно опубликовало чрезвычайно провокационную статью, посвященную украинской противовоздушной обороне.
14:47
До Одеси надійшов другий за рахунком новий трамвай, закупівлю яких профінансовано за рахунок кредиту Європейського Інвестиційного банку (ЄІБ).
12:35
Україна експортувала 7 млн тонн вантажів залізницею у квітні 2024 р. Частина цих вантажів йшла на експорт через Одеську область.
12:14
Одне з одеських архітектурних бюро виступає з ескізним проектом реконструкції Старобазарного скверу та проспекту Українських Героїв (колишнього Олександрівського проспекту).
11:59
Сегодня у меня для вас есть 3 новости, связанные с попыткой наступления российской армии на Харьковском направлении. Я не случайно назвал атаки противника "попыткой наступления", ибо одолеть "вторую столицу" такими силами невозможно, а других вариантов, кроме забрасывания "пушечным мясом" нашей линии обороны, у противника просто нет.
11:44
Мова йде про школу №61, що на Слобідці.
11:05
Низка політичних сил та експертів у Німеччині вважають за доцільне створити систему прикриття неба над західними областями України силами систем ППО країни НАТО, зокрема Румунії та Польщі.
08:48
На московії йдуть кадрові перестановки - тому що майже відразу після чергової інтронізації бункерний сцар вирішив змінити керівництво "силових" відомств, тобто, як казав його васцал лукашенко, зайнявся "перетрахуванням" уряду.
11:27
Мова йде про проекти розширення залізничних логістичних потужностей на станції Ізмаїл та електрифікації залізниці від Білгорода-Дністровського до Ізмаїла.
08:42
Генштаб ЗСУ повідомляє про оборонну операцію у Харківській області, де росіяни вже кілька днів намагаються наступати від кордону.