16 апреля 2024

16:44
Ще з самого початку війни в Одесі було обмежено доступ до значної частини центру міста, в тому числі до Потьомкінських сходів, Стамбульського та Грецького парків.
14:26
Президент України на прикладі руйнування від російського удару Трипільської ТЕС озвучив проблему дефіциту зенітних ракет. Тим часом Євросоюз закликає придбати для України більше комплексів ППО для захисту критичної інфраструктури.
14:08
"История повторяется дважды: первый раз в виде трагедии, второй — в виде фарса", - эти слова немецкого философа Гегеля прекрасно вписываются в ситуацию с принятием закона о помощи Украине, Израилю и Тайваню в американском Конгрессе.
10:51
В.о. міністра культури Ростислав Карандеєв під час поїздки до Одеси заявив, що місто отримає на відновлення зруйнованих російськими обстрілами пам'яток архітектури до 45 мільйонів євро від Італії.
13:11
Знищена російська РЛС могла контролювати повітряний простір у радіусі до 700 км.
10:47
Українське Дунайське пароплавство повідомляє, що 2023 рік завершено з рекордним для компанії прибутком в 719 мільйонів гривень. 
19:37
(Остап-Сулейман-Берта-Мария-Бендер-бей, репортер турецкой газеты "Рога и Копыта")
19:42
Флот росії у Чорному морі втратив до третини свого корабельного складу, сховався від українських морських дронів, що мають покращені характеристики у новій модифікації.
08:53
В "Укрзалізниці" розповіли про нюанси вантажопотоку до великих морських портів Одеської області у середині квітня.
19:35
В эти дни распространенное выражение "не ной" приобрело совершенно иной смысл. Правда, для этого вместо прописной буквы "н" лучше поставить заглавную - "не Ной".
08:31
У ніч на 16 квітня відбувся черговий російський повітряний удар дронами-камікадзе обмеженого масштабу.
08:30
Повідомляємо про головні події на фронті станом на ранок 16 квітня 2024 р. на основі офіційної інформації Генерального штабу ЗСУ.