9 апреля 2024

18:10
Вдень 9 квітня росіяни завдали ракетний удар по Одеській області.
08:23
Данная поговорка в этом году чрезвычайно актуальна, ибо в ноябре сразятся за кресло президента США два ветерана американской политической арены - "підстаркуватий" Дональд Трамп и "зовсім старий" Джо Байден.
15:19
Під Одесою СБУ затримала учасницю забороненої «партії Шарія», яка вихваляла путіна. Жінка адмініструвала Телеграм-канал, дискредитуючи в ньому службу у ЗСУ. Фігурантка закликала підписників ухилятися від мобілізації. За даними СБУ, жінка співпрацювала зі спецслужбами рф.
16:25
Ми вирішили трохи дослідити, звідки йде організація акцій протесту проти тендерів та закупівель, що вже кілька місяців проходять в Одесі під міською та обласною радою. А також побачили той же самий інформаційний слід у розганянні паніки про те, що Харків чекає доля Авдіївки.
15:34
Під час повітряних ударів у березні та на початку квітня стало зрозуміло, що росія перейшла до тактики і стратегії знищення неядерних енергетичних потужностей України.
11:20
10 квітня, у день визволення Одеси від німецько-румунської окупації під час Другої світової війни, у місті будуть посилені заходи безпеки - через можливість проросійських провокацій.
10:36
Два любопытных сообщения о событиях, случившихся практически одновременно.
08:58
У ніч на 9 квітня росіяни здійснили повітряний удар дронами-камікадзе, який ППО відбила на 100%.
07:43
Повідомляємо про найважливіші події останньої доби на фронті станом на ранок 9 квітня 2024 р. за офіційними даними Генштабу ЗСУ.