4 апреля 2024

16:56
Мова йде про вулицю і площу Катерининські.
15:40
Правительство россии готовится объявить себя... "ворами в законе". Речь идет об интеллектуальной собственности, которую. путинские министры собираются красть у зарубежных правообладателей без их разрешения.
14:45
Громадянин Молдови, який є фанатом російської пропаганди, намагався заїхати у Одеську область - але прикордонники заборонили в'їзд.
12:18
Селище Суворове на півдні Одеської області біля Ізмаїлу отримає нову назву - це буде варіація історичної назви села.
09:38
Компании из Германии участвуют в восстановлении Мариуполя, разрушенного российскими войсками и захваченного ими в ходе войны России против Украины. Таковы выводы журналистов программы Monitor немецкого общественно-правового телеканала ARD, обнародованные в среду, 3 апреля.
11:39
Вночі 4 квітня росіяни завдали повітряний удар по Харкову дронами-камікадзе. Одеса ж вже кілька днів залишається у спокої. Але загальна загроза ударів ракетами і дронами для Одеси та Харкова дуже схожа.
09:42
"Укрзалізниця" продовжує зазнавати збитків від приміських пасажирських перевезень.
09:35
На росії планують добудувати для розгромленого чорноморського флоту три нові ракетні корвети.
09:39
Главное управление разведки (ГУР) Минобороны Украины намерено в 2024 году совершить третью попытку уничтожить Крымский мост - девятнадцатикилометровое сооружение, соединяющее российскую Тамань с аннексированным украинским Крымом. Об этом в среду, 3 апреля, пишет британская газета The Guardian.
09:20
Євросоюз та Великобританія паралельно займаються пошуком зенітно-ракетних комплексів Patriot та ракет для них для подальшої передачі Україні.
08:40
Інформуємо про головні події на фронті за останню добу станом на ранок 4 березня 2024 р. на основі офіційних даних Генштабу ЗСУ.