10 апреля 2024

19:59
Увечері 10 квітня росіяни знову завдали удар балістичними ракетами по околицям Одеси. Четверо людей загинуло, є влучення у інфраструктурно-логістичний об'єкт.
17:17
Несколько разрозненных сообщений, которые казалось не имеют прямого отношения друг к другу - спикер палаты представителей Джонсон так и не внес в повестку дня закон о помощи Украине (как обещал в течении последних двух недель), британский министр иностранных дел Дэвид Кэмерон время визита в США не смог убедить экс-президента Дональда Трампа "разморозить" военную помощь помощь Украине, а готовящийся к поездке в Европу товарищ-император Си помимо встречи с руководителями Франции и Германии собрался нанести визит в Венгрию для встречи с Орбаном, который до этого уже слетал в США и встретился с Трампом, игнорируя действующего президента Байдена.
15:43
Продовжуємо досліджувати буквально під мікроскопом діяльність російського чорноморського флоту. Його кораблі продовжують ховатися у своїх базах, але за останні дні є деякі цікаві моменти.
15:29
У країнах Євросоюзу змогли нарахувати до 100 комплексів ППО Patriot, і тому не можуть надати Україні ті 7 комплексів, які вона потребує як мінімальну кількість для захисту найбільших міст окрім Києва.
14:31
Німеччина продовжує надавати системну допомогу Україні, але при цьому відмовляється надавати свою найпотужнішу далекобійну зброю - ракети Taurus.
13:01
Честно говоря, так не смеялся уже давно. Любопытно, сотрудники Гугла ставящие эту "полову" в свою новостную ленту смеялись или ужасались?
12:59
У першій половині дня 10 квітня росіяни продовжують ракетні удари по Одеській області.
12:26
США будуть надавати запасні частини для ремонту і модернізації наявних у України ЗРК Hawk.
11:34
СБУ затримала при спробі перетину кордону зрадника та російського колаборанта - чинного депутата Бахмутської міськради від забороненої "опзж", який раніше тричі був народним депутатом від "регіоналів" Владислава Лук'янова.
11:09
... і пшеницю, і овес. Все вивозимо в ЄС!
10:43
Вранці 10 квітня було повідомлено про перекриття автодороги М27, що сполучає Одесу і Чорноморськ.
08:35
З другої половини дня 9 та вночі і вранці 10 квітня росіяни майже безперервно атакують Одеську область ракетами і безпілотниками типу "шахед".
08:33
Інформуємо про головні події на фронті станом на ранок 10 квітня 2024 р. за офіційними даними Генерального штабу ЗСУ.